AC MILAN

E yebi ga,ovi nashi…tri penala…ubi nas rus…

Milan kupuje Crespa?15 000 000 jevreja…zao bi mi bilo da ode,al’ opet ima trideset godina a i Gilardino je mnogo bolji.prica se da oce da dovedu i ronalda za 60 000 000,al i to mi je mnooogo za igraca njegovih godina,mada je dobar,ali opet,Henry je bolji. Jankulovski je stigao . I Vogel(mada ne znam shta ce im, Pirla nikako ne moze da menja a imaju i ambrozinija).
A SHEVA specijalni savetnik predsednika Ukrajine... :D

Walken:
Nema sta, Milan jeste velik klub ali jos nije kao Juve niti ce biti za 50 godina. 28 titula nije malo.... A sto se igraca tice Juve je uvek imao najjace od nastanka do danas:
Zoff - najbolji golman svih vremena
buffon - jedini naslednik zoffa
peruzzi - naj golman italije protekle decenije
thuram - neprelazan
cannavaro - jos bolji
zambrotta - najbolji levi spoljni na svetu
zidan - posle pelea i maradone jedini zivi genije
r. baggio - legenda
platini - sta reci
henry - trenutno najbolji napadac
trezeguet - doneo titulu francuzima
emerson - najbolji zadnji vezni na svetu
viali, jugovic, ravaneli, nedved.......

Najbolji golman svih vremena nije zoff. Bolji su recimo i CHILAVERT, i SMAJHEL itd.

Od Bufona bolji su i DIDA i CEH i do pre koju godinu bio je bolji TOLDO itd.

Peruci jeste naj golman Italije ali tek kada se zaboravi Paljuka.

Tiram, mora se priznati, odlican defanzivac ali ni do kolena SUPER PAOLU.

Canavaro, igrac za sezone, ako je kvalitet gde je bio prosle god u Interu, jedne sezone dobar jedne los. Ne kazem dobar je to fudbaler ali mnogi na toj poziciji su bolji npr. Maldini, Nesta, Tiram, R.Ferdinand itd.

Zambrota, apsolutno se slazem da je najbolji levi na svetu, TO STOJI!

Zidan, je takodje veliki fudbaler ali ni blizu Maradone i Pelea, od aktivnih fudbalera u njihovo drustvo mogu samo SEVCENKO i donekle RONALDINJO-on jos treba da se dokaze!

Anri, odlican napadac, ipak iza SEVCENAKA, DJILARDINA, OWENA

Tu titulu koju je TREZEGE doneo mogla je donese i moja baba, zveknuo po lopti i greskom vaseg sjajnog golmana koji je otisao na zemlju a lopta pod precku pao je gol! Trezege je klasican dzoker on nije igrac vrhunskog kvaliteta

Najbolji zadnji vezni na svetu nit je Emerson niti ce ikada biti, Patrik Viera je doktorirao tu poziciju!

Sta VIJALI i RAVANELI, po jednu dobru sezonu, aj dve u JUVENTUSU i posle ih se vise niko ne seca hm...

R. Badjo - legenda ali on je vas koliko i nas

Ha Jugovic, e ako nemate bolje ...

Nedved, da on je igrac svetskog kvaliteta, prava klasa to stoji, po mojoj proceni najbolji CESKI FUDBALER svih vremena i jedan od naj fudbalera Evrope u protekloj deceniji. E i on mozda moze u onu grupu sa SEFOM i RONALDINJOM medju najbolje ali su i on i Ronaldinjo ipak za nijansu iza SEFA!

Dakle sve u svemu dva dobra igraca! A da ne poznajes dobro svoj klub vidi se i iz toga sto nisi naveo Feraru koji je u protekloj deceniji uz Maldinija bio najbolji centralni bek Italije! Ipak iz SUPER PAOLA!

.pissbottleman:
E yebi ga,ovi nashi…tri penala…ubi nas rus…

Milan kupuje Crespa?15 000 000 jevreja…zao bi mi bilo da ode,al’ opet ima trideset godina a i Gilardino je mnogo bolji.prica se da oce da dovedu i ronalda za 60 000 000,al i to mi je mnooogo za igraca njegovih godina,mada je dobar,ali opet,Henry je bolji. Jankulovski je stigao . I Vogel(mada ne znam shta ce im, Pirla nikako ne moze da menja a imaju i ambrozinija).
A SHEVA specijalni savetnik predsednika Ukrajine... :D

Uz igraca kakav je Sef najbolje ide Djilardino, Ronaldo je promasaj a ni Anri ne moze sa Sefom. Bolji od Vogela svakako je Vukic o kom se pricalo ali je bih da na poziciji spoljnog vidim Jankulovskog, pravo pojacanje!

I ja mislim da bi se Sheva i Gilardino jako dobro slagali i da bi on bio najbolji moguci transfer za Milan ove sezone(mada ipak je Henry bolji,ali ko zna kako bi se uklopili,a Gilardino je i mladji...)
Prica se da ce preci u Milan,kada Parma odigra one dve utakmice sa bolonjom...ne bih voleo da ispadnu ali opet,to bi mu mnogo spustilo cenu.
E da,Milan je izgleda zainteresovan(jako) za Ljungberga...

Leoni armati stiam marciando siam la FOSSA DEI LEON... dei..leon..leon..leon..leon..leon.. siam la FOSSA DEI LEON !!! sangue! violenza! FOSSA DEI LEON !!! Milan! Milan! Milan!

2.DIE.4.:
Leoni armati stiam marciando siam la FOSSA DEI LEON... dei..leon..leon..leon..leon..leon.. siam la FOSSA DEI LEON !!! sangue! violenza! FOSSA DEI LEON !!! Milan! Milan! Milan!

Finalmente uno chi parla l`italiano e chi conosce le canzoni della Curva...bravo :twisted:

Rossoneri siamo noi,ma chi cazzo siete voi
noi del Milan siamo quà,e per voi non c'è pietà
quando il Milan segnerà,questo stadio esploderà
dalla curva s'alzerà,la canzone degli ultrà...
Siamo l'armata Rossonera,e mai nessun ci fermerà
noi saremo sempre qua,quando il Milan giocherà
forza Milan vinci ancora per gli ultras....
la la la la la la la la lala

Najbolji golman svih vremena nije zoff. Bolji su recimo i CHILAVERT, i SMAJHEL itd.

Canavaro, igrac za sezone, ako je kvalitet gde je bio prosle god u Interu, jedne sezone dobar jedne los. Ne kazem dobar je to fudbaler ali mnogi na toj poziciji su bolji npr. Maldini, Nesta, Tiram, R.Ferdinand itd.

Zidan, je takodje veliki fudbaler ali ni blizu Maradone i Pelea, od aktivnih fudbalera u njihovo drustvo mogu samo SEVCENKO i donekle RONALDINJO-on jos treba da se dokaze!

Tu titulu koju je TREZEGE doneo mogla je donese i moja baba, zveknuo po lopti i greskom vaseg sjajnog golmana koji je otisao na zemlju a lopta pod precku pao je gol! Trezege je klasican dzoker on nije igrac vrhunskog kvaliteta

Najbolji zadnji vezni na svetu nit je Emerson niti ce ikada biti, Patrik Viera je doktorirao tu poziciju!

Sta VIJALI i RAVANELI, po jednu dobru sezonu, aj dve u JUVENTUSU i posle ih se vise niko ne seca hm...

Nedved, da on je igrac svetskog kvaliteta, prava klasa to stoji, po mojoj proceni najbolji CESKI FUDBALER svih vremena i jedan od naj fudbalera Evrope u protekloj deceniji. E i on mozda moze u onu grupu sa SEFOM i RONALDINJOM medju najbolje ali su i on i Ronaldinjo ipak za nijansu iza SEFA!

Dakle sve u svemu dva dobra igraca! A da ne poznajes dobro svoj klub vidi se i iz toga sto nisi naveo Feraru koji je u protekloj deceniji uz Maldinija bio najbolji centralni bek Italije! Ipak iz SUPER PAOLA![/quote]

Pa vi od tog Sevcenka pravite najboljeg svih vremena a ono sto je promasio u finalu.... Tuga. Ni u beton ligi to ne promasuju

PS: Nije buffon branio protiv francuske vec Toldo (bolji od Buffona) hahaha.... A ti se zapitaj ko je zvanicno najbolji golman sveta zadnje 3 sezone (zvanicno 2. je Ceh 3. je Dida) i koji je jedini golman bio najbolji igrac lige sampiona ikada... Sto se tice da je Anri iza Owena i gilardina to je zaista smesno. Jeste da mrzim Milan ali jedino Shevchenko moze da mu parira... Maldini je legenda i mit i tu nema sta da se kaze, ali da je Pirlo bolji od Emersona to je vec preterivanje. Nije on los ali Emerson je trenutno najbolji zadnji vezni na svetu (svaka cast Vijeri, ali je mnogo pao u formi)... Jugovic - najtrofejniji Srbin svih vremena... Sto se Zidana tice kad je bio u formi (pre 5-6 godina) ni tri Sevcenka ni tri Ronaldinha mu nisu ni do kolena. Genije. Treci najbolji igrac svih vremena, i to ce ti reci svaki malo bolji poznavaoc fudbala. A sto se Sevcenka tice, to da je u klasi Maradone i Pelea je stvarno glupo. Vrhunski igrac, svetska klasa, ali nije najbolji....... Ja mrzim Milan najvise na svetu ali nikad nisam osporio kvalitet kluba i igraca Milana kao sto se ovde radi za Juve. Budite malo realni. 28 titula sve govori....

Dakle sve u svemu dva dobra igraca! A da ne poznajes dobro svoj klub vidi se i iz toga sto nisi naveo Feraru koji je u protekloj deceniji uz Maldinija bio najbolji centralni bek Italije! Ipak iz SUPER PAOLA![/quote]

Pa vi od tog Sevcenka pravite najboljeg svih vremena a ono sto je promasio u finalu.... Tuga. Ni u beton ligi to ne promasuju

PS: Nije buffon branio protiv francuske vec Toldo (bolji od Buffona) hahaha.... A ti se zapitaj ko je zvanicno najbolji golman sveta zadnje 3 sezone (zvanicno 2. je Ceh 3. je Dida) i koji je jedini golman bio najbolji igrac lige sampiona ikada... Sto se tice da je Anri iza Owena i gilardina to je zaista smesno. Jeste da mrzim Milan ali jedino Shevchenko moze da mu parira... Maldini je legenda i mit i tu nema sta da se kaze, ali da je Pirlo bolji od Emersona to je vec preterivanje. Nije on los ali Emerson je trenutno najbolji zadnji vezni na svetu (svaka cast Vijeri, ali je mnogo pao u formi)... Jugovic - najtrofejniji Srbin svih vremena... Sto se Zidana tice kad je bio u formi (pre 5-6 godina) ni tri Sevcenka ni tri Ronaldinha mu nisu ni do kolena. Genije. Treci najbolji igrac svih vremena, i to ce ti reci svaki malo bolji poznavaoc fudbala. A sto se Sevcenka tice, to da je u klasi Maradone i Pelea je stvarno glupo. Vrhunski igrac, svetska klasa, ali nije najbolji....... Ja mrzim Milan najvise na svetu ali nikad nisam osporio kvalitet kluba i igraca Milana kao sto se ovde radi za Juve. Budite malo realni. 28 titula sve govori....

MA LA MITROPA E' LI' A RICORDARE

CHE MILAN MERDA E' IL SOLO CORO DA INTONARE

ED ALLA FINE, AD ISTANBUL

SI SENTIVA SOLO "FORZA LIVERPOOL"

OH ROSSONERO, BRUTTA CAROGNA

DI TUTTA ITALIA SARAI SEMPRE LA VERGOGNA

TU MI DICEVI, DIVENTI PAZZO

MA STATTI ZITTO, GRAN TESTA DI CAZZO!!!!!!!!!!!

E MILAN MERDA MILAN MILAN MERDA!!!!

...

E MILAN MERDA MILAN MILAN MERDAAAAAAAAAAA!!!!

E MILAN MERDA MILAN MILAN MERDAAAAAAAAA!!!!

Жао ми је што нисам ставио целу песму. А да питам је ли леп осећај кад се освоји друга лига, пошто Интер никада неће добити могућност да то учини?
И ја сам само ставио песму. Видим мног се пише на италијанском , па сам и ја дао допринос.

MILAN - The Rossoneri will start their Serie A campaign at Ascoli. Week two, Milan-Siena, Week three, Sampdoria-Milan, Week 4, Milan-Lazio.Week 5 Treviso-Milan, 6 Milan-Reggina, 7 Cagliari-Milan, 8 Milan-Palermo, 9 Empoli-Milan, 10 Milan-Juventus (October 30 and March 12), 11 Milan-Udinese, 12 Fiorentina-Milan, 13 Milan-Lecce, 14 Chievo-Milan, Inter-Milan (December 11 and April 15), 16 Milan-Messina, 17 Livorno-Milan, 18 Milan-Parma, 19 Roma-Milan (January 15 and May 14)

Back