AC/DC

ko je bolji pevac ac/dc-a ?

• bob skot

• brajan dzonson

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
wi se bash lepo rasprichali o ejsidisi :D hehe ako ako :P ma carine su nema shta :)
ne znam da li ste prichali o njihowim alubimima..mhm ako niste koji wam je najbolji njihow album :D Zz

na danaslji dan pre 28 godina u autu je nadjen mrtav legendarni Australiski hard rock pevac . Proslavio se u AC/DCu ...inace jedan od najboljih pevaca rnra
mogu o njemu do sutra da pisem ali nemam vremena

bonsst4.jpg

bonscott2.jpg

on ce uvek biti u nasim srcima dok ga budem slusali
Bon just Ride on

Od Nove Godine danas prvi put slušam ejsidisi. Baš sam ih se uželela...i, eto, premoćni geniji su, nema šta više da se priča tu!!!Stvarno su e***i keva!!!...evo, upravo mi svira Dirty deeds done dirt cheep...dobra je pesma, ali ima boljih

Od Nove Godine danas prvi put slušam ejsidisi. Baš sam ih se uželela...i, eto, premoćni geniji su, nema šta više da se priča tu!!!Stvarno su e***i keva!!!...evo, upravo mi svira Dirty deeds done dirt cheep...dobra je pesma, ali ima boljih

ja da nisam slushala ejsidisi od nowe nebi ja bila ja hehehe pusti its a long way to the top za moju dushu :D

e kad smo vec kod ove slike, gde imaju dase kupe ovakve normalne farmerke kao sto ovde nosi Brian? ja se ubih da nadjem imam dva pra ali su vec toliko raspadnuta,da moram kupiti nove,a kako prolazi vreme nigde ne nalazim........? bio sam pre neki dan na tribute AC/DC :D

e kad smo vec kod ove slike, gde imaju dase kupe ovakve normalne farmerke kao sto ovde nosi Brian? ja se ubih da nadjem imam dva pra ali su vec toliko raspadnuta,da moram kupiti nove,a kako prolazi vreme nigde ne nalazim........? bio sam pre neki dan na tribute AC/DC :D

ove upisane :P
ma na pijageu ...bas i ja trazim...
a danas bilo gde da odes samo one izlizane , iscepane pederske farke , siroke fuj
nema vise tih uskih starih :-|

imas leviske, ali nemam 5000 da dam za njih....a i moras da ih nosis godinu dana najmanje da lepo izblede:) ja moje nosim vec 4 godine,kad su mi bile dugacke pa sam savijao nogavice,a sad su mi knap ali ih pola nema:)

Back