AC/DC u maju 2009. u Beogradu

Čuo sam da je cena benda za ovaj koncert 3 miliona $, Hrvati su nudili 2.5 i nisu dobili koncert npr... Još što bend/menadžment benda jedu go*na insistiranjem na stadionima, pa nije moglo da bude na Ušću ili Hipodromu, dok Marakana ne može jer je tunel navodno suviše mali da bi mogli da unesu opremu. Veći prostor bi značio mogućnost da cene budu normalnije, ovako, ovo uopšte nije neočekivano, organizatori se i onako više nadaju da će uz pomoć stranaca da rasprodaju koncert, a ne od naše bede. Ja sam poprilično siguran da samo naših ne bi došlo ni 15.000 po ovim cenama... A nešto ni tih stranaca ne verujem da ima baš toliko zaludnih, videćemo...
Meni je glupo da dajem 3900 i da ne vidim ništa, ni ove od 4300 nisu neka lepota, od 5500 su mi interesantne, ali previše je to para, naročito kada ima bar 20-ak bendova koje gotivim više nego njih.

Potvrdjemo je sve zvanichno!!!Na njihovom oficijalnom sajtu i na sony produstion sajtu i ********* sa ovim cenama!!!Iako je AC DC bend uz koji sam odrastao, koji sam slushao i 20 sati dnevno, zbog kojeg sam se potukao vishe puta, *********...LJUDI ODAKLE!!!???Ali idem...ne znam kako...ali idem...

U tom slučaju bolje bi tibilo da imaš pozamašnu kasicu-prasicu...

kategorije.jpg

KLEMPA J.B.G...

Ne seri... Je... Ovo je ne humano...

11.000... Hahaha, ja sam za te pare prošlog leta platio fan pit kartu za Maidene u Splitu, put Beograd-Split-Beograd (oko 1500km), kupio original majicu na koncertu, i još mi ostalo. :lol:

Da ne pričamo koliko dojajnih koncerata manje popularnih bendova može da se poseti, bar 5-6.

Back