far
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
@ far
Znam.. verujem ti ali i dalje sam zbunjen, zato sto su meni rekli da prevode i na arapski...
A da li se mozda secas koliko ste cekali na overu i koliko je to otprilike kostalo (po dokumentu)?...
@ far
Kazes da su poslali diplomu tvog supruga u Kairo? Ko je poslao? Firma koja ga zaposljava ili ima neka sluzba koja to radi, ili je on to uradio? Da li to znaci da je ova overa u egipatskoj ambasadi u Beogradu bila suvisna?
Izvini na tolikim pitanjima... ali ja mislim da ce mi uskoro ponestati mesta na poledjini diplome od silnih overa...
Molim te ako saznas neke novosti po tom pitanju obavesti plizz
Ckali smo na overu jedan dan, doneses danas i odes po nju sutra. Kostalo je 51 dolar- mislim da je original 25 i prevod (engleski) 26, ili obrnuto. Primaju samo dolare. Diplomu mog muza jos nisu poslali nigde, ovi iz njegove firme pokusavaju da to zavrse u Dubaiu. Mislim da nije suvisna overa u egipatskoj ambasadi jer oni to salju u Egipat zbog overe u nasem konzulatu, jer ovi nasi nemaju konzulat u UAE. Ne verujem da ce ista uraditi sa tom njegovom diplomom dok je ne posalju u Kairo. Nikakvih novosti jos nemam jer danas i sutra ne rade, ako u nedelju bude nesto novo obavesticu vas.