Slazem se sa Vujom, kao prvo, zaboravi posao u bolnici bez HAAD sertifikata, a individulano snosenje troskova vize je ilegalno. Zasto bi neko platio medicinsku sestru toliko, a pritom nema sertifikat koji je uslov za taj posao od strane Ministrastva zdravlja? Hm....a offshore racun??? sto znaci da ces ti da dobijas 4500 na uae racun, a ostalo na offshore? mislim, prvi put cujem za tako nesto iskreno....
Zasto ne pozoves osobu sa kojom komuniciras telefonom i pitas za detalje sto ti Vuja rekao? Evo ja pokusavam da otvorim njihov sajt bezuspesno. Cudno mi je da kad ukucas u google alkhadra hospital abu dhabi dobijes jedan entry alkhadrahospital.com koji je oficijalni websajt, a pritom ne radi i ne postoji nijedan drugi entry, pa cak ni yellow pages!!!??? Ima Al Khadra hopsital u Libiji ali u Abu Dhabiju sudeci po googlu - nema.
Ma ovo je prevara 1000 posto.![]()
HVALA na informacijama.
Bili smo sinoc na sajtu i otvarao je sajt normalno , medjutim jutros nece da udje na sajt, sve je bas sumljivo, uradicemo kako ste rekli, pa ćemo videti.
Bicete svi obavesteni sta se desava i sta se desilo sa ovim.
Drago nam je sto smo nasli ovakav forum koji ce nam mnogo pomoci , a nadamo se da cemo se i upoznati u UAE ako ne sa ovom ponudom onda nekom narednom .