Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
e onda se dobro sećam,godinu dana mlađa od mog...eh ta moja slonovska memorija...
ljubni klinceze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad bi mi tu neki ljudi na forumu mozda rekli kako lupam i pricam ljudima price kako je ovde sve sjajno i bajno i da svi treba da dodju da probaju, ali polazim od sebe i od ljudi koje znam, a koji su trenutno u Srbiji i koji mi kukaju kako im je tamo i kako bi pobegli nogom u doooope da mogu. I onda se javi neko ko ima sansu da dodje. Pa sta drugo reci, nego podrzati....
Zivot je realno tezak svuda, frustracija na svakom koraku. Srbija jeste najlepsa zemlja, ali ne nudi svojim ljudima nista, sta vise gura ih unazad u odnosu na zivot koji se odvija na nekim drugima mestima u svetu....
Ja cu ponoviti dosadno pitanje na koje sam video razne odgovore...
Mene, konkretno, zanima situacija u Abu Dabiju. Ponuđena plata od 1300-2000 usd, sa smestajem, bez hrane i avionske karte. Da li je to dovoljno da se živi normalno i nešto uštedi?
I more, i sunce, jupiiAko nema razlike, prezivljavam i ovde i tamo, ja bih ipak izabrao ovde, jer je ovo nebo i zemlja)
i da li je dovoljno za platu od 2500 eura mesecno i
iznajmiti stan.
I more, i sunce, jupii![]()
Pozz svima
Lekar sam opšte prakse , dobila sam ponudu iz Abu Dabija iz jedne bolnice i sada se spremam za HAAD ispit . Tražila sam po sajtovima njihovog ministarstva kako tačno izgleda taj ispit on line , ali nigde nisam pronašla ništa konkretno , Zamolila bih ako ima nekog od mojih kolega koji je položio ovaj test da mi opiše kako izgleda ,da li je samo pismeni deo , koliko pitanja ,koliko ima vremena za odgovor i sl.