Aribi
Aktivan član
- Poruka
- 1.032
ako imate kesha i hoćete auto, polovni onda, ali mislim da sam pisala o tome vec, trazenje polovnog auta je kao trazenje posla i kao trazenje stana-glavobolja.ako uzimate kredit za auto-nov! Meni ostalo jos godinu i po da otplatim, kad to prodje, verovatno cu taj da prodam i opet uzmem novi.
mene je vozacka u AD 2011 kosTala od početka do kraja 4300 bez padanja i bez odlaganja i proces je trajao 3 meseca. Za one koji imaju dozvolu upola krace jer ne moraju na poligon vec samo testove i voznju sa instruktorom, a ako se plati nesto dodatno moze se završiti za 2-3 nedelje i dozvola u rukama, ako se ne padne trebalo bi biti manje od onoga sto sam platila. U AD ima samo drzavna auto skola za sve u Mussafi, jedino za casove voznje pre polaganja treba uzeti spoljnog instruktora. Cas se placa 70 AED za sat voznje.
@sunmoonstars, blogove sam izbrisala, tražim neko ozbiljnije mesto gde cu ih postaviti
mene je vozacka u AD 2011 kosTala od početka do kraja 4300 bez padanja i bez odlaganja i proces je trajao 3 meseca. Za one koji imaju dozvolu upola krace jer ne moraju na poligon vec samo testove i voznju sa instruktorom, a ako se plati nesto dodatno moze se završiti za 2-3 nedelje i dozvola u rukama, ako se ne padne trebalo bi biti manje od onoga sto sam platila. U AD ima samo drzavna auto skola za sve u Mussafi, jedino za casove voznje pre polaganja treba uzeti spoljnog instruktora. Cas se placa 70 AED za sat voznje.
@sunmoonstars, blogove sam izbrisala, tražim neko ozbiljnije mesto gde cu ih postaviti

Poslednja izmena:

ja volim da idem mečki na jazbinu i viknem ja sam gazda...hahaha...pa razmišljamo o Burj Khalifi samo zato što mu je office na par minuta laganog hoda,a tu je i Mall pa onda sa klincem ne moram da prevozim pola grada...a prozor gleda baš na fontanu,i moraš priznati da je uveče prizor prelep,ali...taj kraj je za moj ukus prebrz,prebučan,a sa druge strane manje stresa oko prevoza.. svakako ti hvala na opširnosti i dobrim savetima...baš sam gledala ako se odlučimo za Meadows,i GEMS je na otp. 15 minuta,što je super,e sad još da povučemo veze da klinac upadne u školu..u januaru bi trebalo da odemo u obilazak,i da popričamo sa zaduženima za upis za 2014/15 godinu..uffffffffffffff,sve je ovo za mene novo,navikla sam da živim što više bez trzavica,i bežim od stresa glavom bez obzira,i ovo mi sad sve ne prija uopšte...