Cayca:
Baš da ih ne bi kiretirali mesar ili mesarka već stručni ljudi ne treba zabraniti abortus. Neće se rađati više dece ako se zabrani. Samo će se povećati nemogućnost devojaka da ubuduće zatrudne. Naši ljudi ne žele da se razmnožavaju.
Za svaku pohvalu, ali to je ipak nešto što država uz pomoć imućnijih sugrađana treba da uradi. Plus treba olakšati usvajanja. Budući biološki roditelji se ne podvrgavaju nikakvim ispitivanjima i papirologijama. Treba i kod njih ustanoviti ko je podoban da bude roditelj.
Pa vidis problem je u tome sto ja znam dvoje ljudi koji su na pocetku braka odlucili da su jos mladi i da mozda nebi trebalo da imaju decu za neko vreme i sta ona je otisla pod noz , i to kod priznatog strucnjaka, i eto sada vise ne moze da ima dece zato sto je taj priznati strucnjak ojadio za ceo zivot , pa su na kraju posle 10 godina dosli na red da usvoje dete i izmaltretirali su ih ko da su trazili da otvore nuklearku a ne da usvoje dete ...
O tome ja govorim ! O nasim strucnjacima koji nisu strucnjaci nego mesari najgore vrste !
Nedaj boze da pocnu da podvrgavaju testovima ljude ko je podoban za roditelja ! pa gde je tu moje pravo da imam dete ... to bi bilo najgore skrnavljenje ljudskih prava ! ! !
E sada drugo je pitanje da li dozvoliti narkomanima prostitutkama ili umno poremecenim ljudima da imaju decu
pod umno poremecenima mislim na seksualno devijantne i slicno , ali za tako nesto se mora imati dokaz ! ja ne zivim sa svojim detetom , ali kad bi pokusali da uzmu moga sina od moje bivse zene i da ga stave u dom ja bi ga prvi odande uzeo i vratio ga njoj ili odveo svojoj kuci zavisno od dogovora ! one fore dete ima pravo da ga mi zastitimo protivno njegovoj volji sto se radi na zapadu , e to kod mene ne prolazi ! dakle prvo dokazi , a ako dokazes onda nema zbora akcija momentalna !
Evo jos jednog primera ... covek se razveo od zene za koju je dokazano da je luda tj ajde nije sposobna da vaspitava dete sve instance su potvrdile ... spor se vodio 6 godina skoro 7 i na kraju je zena sudija iz okruznog suda vratila postupak na ponovno sudjenje ... e to je ta vasa zenska solidarnost koja stupa na scenu kad treba zjbt muskarca ... a u stvari zjbn je dete .... devojcica koja je zakljucavana po ceo dan u sobu kao mala kao dete od 5-6 godina bez vode hrane ..... jbm ti zivot ! takav !
otiso sam daleko od teme izvinjavam se