BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako mozes tek tako da ga likvidiras kao bubu ili psa onda mozes i da ga das ocu ili u dom i da ga zaboravis, i ovako si htela da ga likvidiras, ne znaci ti nista.
Ajde da se malo udaljimo od teme.
Sta su to NORMALNI USLOVI?
Da li su na Kosovu normalni uslovi kada svaka zena ima po 10 deca?
Ili su Srpkinje apatride i egoiste?![]()
A meni ponovo sledi neki gnusni komentar ili opet nemaš šta da odgovoriš?NIJE ZIVO???
![]()
Pitaj ALAHAOvo smo malo kao slucajno preskocili....
Pa da se podsetimo...
Da li su Albanke vece patriote od Srpkinja ili sta je?
Pitaj ALAHA![]()
nije živo, i ne vidim šta ti je tu toliko smešnoNIJE ZIVO???
Pa može biti..... primetićeš da sam buljuk tvojih već pročitalaLexa, ja za tebe verujem da ti na internetu najvise volis da citas - spam.
Pri tom bolesno ljubomoran na albanke i njihove..... reproduktivne uspehe, kao i buduće aspiracijenije živo, i ne vidim šta ti je tu toliko smešno
ok, možda si ti aktivista svetosavske omladinske zajednice eparhije zvorničko - tuzlanske iz brčkog, pa ti je u tom slučaju oprošteno
I nauka i religija se slazu u jednom: covekov zivot POCINJE OD ZACECA, A NE OD RODJENJA!"
Znaci, ubiti dete od 2-3 meseca ili od 10 meseci je POTPUNO ISTA STVAR.
U Srbiji bi trebalo doneti zakon o NAJTROZIJEM KAZNJAVANJU ABORTUSA - kako NESAVESNE MAJKE, tako i NESAVESNOG LEKARA!
Oboma po 10 godina strogog zatvora za tezak oblik ubistva deteta sa predumisljajem.
Ovo bi bilo i moralno, i verski i drustveno sasvim opravdano i korisno.
Šta nauka i religija misle....puca mi donja kopča na brusu...posebno za religiju...
Moje telo je moje vlasništvo.
Hoću slobodu da sa njim radim ono što želim. Da ga prodam, založem, iskasapim, poboljšam ili unakazim. I šta se koga tiče.
Materinstvo je takođe stvar izbora. Fetus je deo MOG tela. I prema tome on je MOJ. Ja ću da procenim šta ću sa njim. I ja ću da živim sa tom odlukom. Ko je merodavan da takvu odluku donosi umesto mene?
A kad si već tako dubokomoralan kaži mi da li je abortus pogrešan i kad žena zatrudni nakon silovanja, kada se recimo u petom mesecu utvrdi da će beba biti rođena sa ozbiljnim oštećenjima...hoće li tada Religija ili Država da preuzme na sebe brigu o mom bolesnom detetu? Neće! To ću morati ja. Zato ja jedina i mogu da odlučim da li će ono da živi ili ne.
Ja zelim drugima da kazem sta da NE RADE.
Da ne ogrese dusu pred Bogom.
Posto je ova tema vec postajala i ranije i posto su uglavnom svi izneli svoja misljenja o tome ne vidim svrhu po ne znam koji put otvaranja jedne te iste teme...zato ide pod kljuc....