Абортус је раван холокаусту

kad bi svi prestali raditi i otisli u planine onda ni ona ne bi bila vise nista drugo nego ko grad , svet bi stao , i ti ne bi imala taj tvoj net , a ni l pola stvari koje sada koristis , mislim da sve to izmisljas a zivis mnogo gore nego svi mi , pa se krijes iza svega , i kao fol privatnoiost , ma moj zivot je otvoren , ne moram nikoga lagati ni skrivati , , jeste bolesna sam ali i u grobu cu imati zanimljiviji zivot nego ti

otkud radijacija i hemijska jedinjenja u ženinom stomaku?

3159025_700b.jpg

i ja zivim na selu , sta ces sad?a deca su jako srecna i tako vide svoju buducnost , da cuvaju ovce, ili ih ne pitas
živiš na selu koje ima tramvaj?to nije selo.
znaš u prirodi može mnogo toga da se radi ne moraju samo da se čuvaju ovce,možeš da čuvaš i koze npr,ako hoćeš
predpostavljam da si ti svojoj deci dopustila da odluke donose samostalno?

kad bi svi prestali raditi i otisli u planine onda ni ona ne bi bila vise nista drugo nego ko grad , svet bi stao , i ti ne bi imala taj tvoj net , a ni l pola stvari koje sada koristis , mislim da sve to izmisljas a zivis mnogo gore nego svi mi , pa se krijes iza svega , i kao fol privatnoiost , ma moj zivot je otvoren , ne moram nikoga lagati ni skrivati , , jeste bolesna sam ali i u grobu cu imati zanimljiviji zivot nego ti
to se nikad neće desiti jer ljudi vole da žive u smrdljivim gradovima
u grobu nema života

ne ja trenutno koristim seoski vodovod ali kada čovek živi u prirodi veoma je čest slučaj da sprovede planinsku vodu u sopstvenu kuću,znaš:flert:

E, ali moraćeš da ideš kod tzv. satanista da tražiš cevi, a možda i pumpu, ako Ti je kuća iznad izvorišta.
Što se struje tiče, pretpostavljam da ćeš napraviti neku vetrenjaču, koja može i pšenicu da melje u brašno, ali i da proizvodi struju.

E, ali moraćeš da ideš kod tzv. satanista da tražiš cevi, a možda i pumpu, ako Ti je kuća iznad izvorišta.
zašto misliš da su ljudi koji prodaju cevi i pumpe satanisti

Što se struje tiče, pretpostavljam da ćeš napraviti neku vetrenjaču, koja može i pšenicu da melje u brašno, ali i da proizvodi struju.
kada imaš dobru ekipu i veru u Boga s vremeno je moguće napraviti čudo;)

Back