Абортус је раван холокаусту

izvodis , ti ko sevant pricas o zdravome , a on sam nije nista od toga ucinio , nego sedi gde sedi , i ti ajde odvedi decu u planinu , koja isto nije sad zdrava , i zivi ko hipik , nek ne idu u skole , ti nemoj na posao , pa cekaj sa neba da padnu zabe i ribe , koja glupost , u danasnje vreme to ne prolazi , mozes sitnice izmeniti ali velike stvari ne
Odakle ti to da nisam ništa učinio? To što ne želim da pričam o svom privatnom životu je moja lična stvar... i što imam dovoljno slobodnog vremena da navratim ovde da možda nekog prizovem pameti.
Rob si sistema pa i ne razumeš o čemu ti Jestira piše.

Na Zemlji ima 7 milijardi ljudi, a za nekoliko godina biće ih duplo toliko, a Ti i dalje pričaš o umnožavanju?
Ne sestro, sada je red na evoluciju mentaliteta razmnožavanja bez granica, a što se tiče šanse, koju pominješ, bolje da ovi što su živi više vode računa o rođenim, nego o nerođenim ljudima.
Hoćeš da kažem da nema dovoljno mesta na planeti Zemlji? Daj, ne mogu da verujem da su te satanisti ubedili u to.

Ja nisam imao rak, jesam li zdrav? :roll:

Nema potrebe za tim. Prvo, treba izabrati ženu koja zna šta je zdrav način života, ne da se ženim sa nekom bolesnicom koja razmišlja kao većina ovde prisutnih - jedi, pij, veseli se. Drugo, i da se to dogodi, ne bih gubio nadu, jer znam da je tu Bog koji bi mogao da isprvlja krive Drine, naravno, uz naš adekvatan način života.
Svakako da neću kriviti podzemne vode za to i ništa ne preduzimati.
a vanzemaljce
:zcepanje:

Daj uozbilji se.
ne mozes pobeci od zagadjenja , ako si vezan za posao , skolu , ali zagadjena je planeta sta vredi da odes na taru i sadis paradajz kad ti kisa donese otrove , planeta je jedna celina i nema vise zdravlja , mozes sitnice promeniti ali ne mozes sto ne mozes , pa kupis odecu prskali je da se po putu ne ubudja , pa prasak , omeksivac sve to nezdravo , pa ne mozes ziveti ko u srednjem veku , mozda ona moze ja ne

izvodis , ti ko sevant pricas o zdravome , a on sam nije nista od toga ucinio , nego sedi gde sedi , i ti ajde odvedi decu u planinu , koja isto nije sad zdrava , i zivi ko hipik , nek ne idu u skole , ti nemoj na posao , pa cekaj sa neba da padnu zabe i ribe , koja glupost , u danasnje vreme to ne prolazi , mozes sitnice izmeniti ali velike stvari ne
ovakav pesimiza odavno nisam videla.
Odkud ti to da planina nije zdrava,moglo bi se reći da na planinama nije baš kao pre ali u svakom slučaju je mnogo,mnogo zdravije nego u gradu.
Osnovna škola nije neophodna za kvalitetan život ali je obavezna sve preko toga je gubljenje vremena.
Zašto bih išla na posao kada mogu da radim za sebe i svoje domaćinstvo.
Reći ću ti nešto u poverenju,znam siguran način kojim mogu da izmenim velike stvari u mom životu a ti ako tako nastaviš nećeš moći ni sitnice da promeniš.

Back