+ABONOS+

Sve je to okej oko podrske nasih ali kad sve ovo trenutno aktuelno sa domace scene uporedim sa scenom druge polovine 70tih i 80tih, zvuci mi neinventivno. Stara scena je imala stav,vozila je svoju pricu,bili su konkurenti svetskoj sceni! Danas imamo bezbroj HC,HM,Rap,Alternativnih bendova koj rade po uzoru na neki dobar bend...a da ne govorim o tome da pojedini ne znaju ni da se nastimuju!!!!!??? :) :) :) :) :) Moje objasnjenje za ovakvu scenu je ne dovoljna posvecenost muzici...tipa 'furamo samo tehniku al sto brze' ili sa druge strane 'ne znamo da sviramo brzo al imamo ambijent'!!!(?) sve je to BEZ VEZE! Nemamo ni jedan kompletan bend :( a zbog toga nemamo ni prolaz u inostranstvo. Puni smo nekih amatera na sceni:( Nadam se da je to trenutna propast.
Kod muzicara u pomenutom bendu mi se ne svidja sto zive gore na oblacima, nisu u kontaktu sa ovim svetom i uopste nisu opusteni (imao sam priliku da sviram sa njima par puta-odatle mi takav zakljucak), kao imaju svoj klan ili...kako god. Pohvalicu rad,trud,istrajnost...licno mislim da dobri bendovi isplivaju na kraju a godine su ispred nas pa ce nemilosrdno pokazati ko od nas jeste a ko nije u pravu.

Bash lepo mshto se konachno pricha o njima! Jes' da nisu nishta novo u svetu muzike- bash bash podrazavaju druge, ali meni lichno prija njihova muzika pa se nadam i da ih nekad chujem uzivo :)

Sve je to okej oko podrske nasih ali kad sve ovo trenutno aktuelno sa domace scene uporedim sa scenom druge polovine 70tih i 80tih, zvuci mi neinventivno. Stara scena je imala stav,vozila je svoju pricu,bili su konkurenti svetskoj sceni! Danas imamo bezbroj HC,HM,Rap,Alternativnih bendova koj rade po uzoru na neki dobar bend...a da ne govorim o tome da pojedini ne znaju ni da se nastimuju!!!!!??? :) :) :) :) :) Moje objasnjenje za ovakvu scenu je ne dovoljna posvecenost muzici...tipa 'furamo samo tehniku al sto brze' ili sa druge strane 'ne znamo da sviramo brzo al imamo ambijent'!!!(?) sve je to BEZ VEZE! Nemamo ni jedan kompletan bend :( a zbog toga nemamo ni prolaz u inostranstvo. Puni smo nekih amatera na sceni:( Nadam se da je to trenutna propast.
Kod muzicara u pomenutom bendu mi se ne svidja sto zive gore na oblacima, nisu u kontaktu sa ovim svetom i uopste nisu opusteni (imao sam priliku da sviram sa njima par puta-odatle mi takav zakljucak), kao imaju svoj klan ili...kako god. Pohvalicu rad,trud,istrajnost...licno mislim da dobri bendovi isplivaju na kraju a godine su ispred nas pa ce nemilosrdno pokazati ko od nas jeste a ko nije u pravu.

err...

- Abonos je izuzetno dobro primljen u inostranstvu,samo im hvali reklama
- Abonos su sve samo ne amateri
- to što žive u oblacima im je oprošteno jer to i zaslužuju sa obzirom na kvalitet pesama
- Abonos je dobar bend i tačka

nadam se da će na sledećem albumu biti malo više zastupljeniji muški vokal jer je stvarno fenomenalan...

Treba im a) bolja produkcija i b) zamjena za Martu.
Ovako, imaju odlichne ideje, ali zvuche nekako neujednacheno, prazno i... kako da kazhem... kao da, u pokushaju da ukombinuju sve i svashta - ne znaju shta cje sa svojom muzikom.
I, da. "Kapija Nava" je jako loshe otpjevana.

Mislim da je bend dobar... Da BI MOGAO da bude dobar. Podrshka u svakom sluchaju.

Je slusa neko Abonos ,sve pesme su dobre,ali Pod krosnjama abonosa najbolja.
1901696944_f16666cb41_m.jpg

Juce sam imala priliku da gledam onaj spot za pesmu 'U krosnjama Abonosa' ili kako god i moram da priznam da je plavusa mnogo dobra p..ka ali da je spot sranje... Muziku ne bi da komentarisem.

Back