Nodi-wolf
Domaćin
- Poruka
- 3.965
Textovi su dobri... Pogotovo Bog Mraka, ali muzika je gotik, a ja to ne volim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moje objasnjenje za ovakvu scenu je ne dovoljna posvecenost muzici...tipa 'furamo samo tehniku al sto brze' ili sa druge strane 'ne znamo da sviramo brzo al imamo ambijent'!!!(?) sve je to BEZ VEZE! Nemamo ni jedan kompletan bend
a zbog toga nemamo ni prolaz u inostranstvo. Puni smo nekih amatera na sceni
Nadam se da je to trenutna propast.
Sve je to okej oko podrske nasih ali kad sve ovo trenutno aktuelno sa domace scene uporedim sa scenom druge polovine 70tih i 80tih, zvuci mi neinventivno. Stara scena je imala stav,vozila je svoju pricu,bili su konkurenti svetskoj sceni! Danas imamo bezbroj HC,HM,Rap,Alternativnih bendova koj rade po uzoru na neki dobar bend...a da ne govorim o tome da pojedini ne znaju ni da se nastimuju!!!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
Moje objasnjenje za ovakvu scenu je ne dovoljna posvecenost muzici...tipa 'furamo samo tehniku al sto brze' ili sa druge strane 'ne znamo da sviramo brzo al imamo ambijent'!!!(?) sve je to BEZ VEZE! Nemamo ni jedan kompletan bend
a zbog toga nemamo ni prolaz u inostranstvo. Puni smo nekih amatera na sceni
Nadam se da je to trenutna propast.
Kod muzicara u pomenutom bendu mi se ne svidja sto zive gore na oblacima, nisu u kontaktu sa ovim svetom i uopste nisu opusteni (imao sam priliku da sviram sa njima par puta-odatle mi takav zakljucak), kao imaju svoj klan ili...kako god. Pohvalicu rad,trud,istrajnost...licno mislim da dobri bendovi isplivaju na kraju a godine su ispred nas pa ce nemilosrdno pokazati ko od nas jeste a ko nije u pravu.
err...
nadam se da će na sledećem albumu biti malo više zastupljeniji muški vokal jer je stvarno fenomenalan...

lol...šta reći...nadam se da će mu neko objasniti da je to njihov jedini album...
Svidjaju mi se Kroshnje 
Je slusa neko Abonos ,sve pesme su dobre,ali Pod krosnjama abonosa najbolja.
![]()

samo cu reci jedno: plava riba sto je otisla - prelepa!!!

samo cu reci jedno: plava riba sto je otisla - prelepa!!!