Abazović: Crna Gora će nastaviti da podržava Republiku Kosovo

Kojih odnosa? Ono kad ste u 12. stoljeću vojno osvojili Duklju ili kad je Nemanja popalio sve gradove u Boki kotorskoj do temelja i pobio gotovo sve stanovništvo? Ili ono kad je Beograd ukrao Crnoj Gori državnost i neovisnost 1918. godine? Ti povijesni odnosi?
Ne budali, kralj CG je djed kralju Srbije, oba Srbi rodjeni u CG, kao i Stefan Nemanja; CG je istorijski srpska drzava; a njena danasnja politika nije u skladu sa njenom istorijom kao sto nije ni politika Srbije.
Samo u ovoj kratkoj istorijskoj anomaliji moze Dritan biti premijer CG ili Brnaba Srbije. Nema od tog nista; kao ni od Kosovske nezavisnosti; samo je pitanje vremena.

CG je istorijski srpska drzava; a njena danasnja politika nije u skladu sa njenom istorijom kao sto nije ni politika Srbije.
Samo u ovoj kratkoj istorijskoj anomaliji moze Dritan biti premijer CG ili Brnaba Srbije. Nema od tog nista; kao ni od Kosovske nezavisnosti; samo je pitanje vremena.
Tko to određuje što je skladno u Crnoj Gori? Srbija? Malo si se prevario. Crna Gora je država sui iuris i ne duguje bilo što Srbiji. Poželjno je da CG i Srbija imaju dobrosusjedske odnose, ali CG nije nimalo dužna polagati bilo kakve račune Srbiji. Nije srpski vazal, nego svoja država.

Zašto Albanac ne bi bio premijer CG ili Hrvatica premijerka Srbije? I pusti me s tim rasističkim idiotarijama! Ti si otišao s Balkana, ali nije Balkan iz tebe!

Kosovo će se vratiti u sastav Srbije, kad Grci vrate Carigrad i kada Talijani obnove Rimsko Carstvo u svojim punim granicama. To dobro znaš, nema ti koristi od samozavaravanja.

Ne budali, kralj CG je djed kralju Srbije, oba Srbi rodjeni u CG, kao i Stefan Nemanja; CG je istorijski srpska drzava; a njena danasnja politika nije u skladu sa njenom istorijom kao sto nije ni politika Srbije.

Mi u CG ne računamo krv majke. Aleksandar je bio srbijanac palikuća.

Narod dobio sipak po obicaju.

То ћемо још да видимо. Ово вељеполитичко драмосерање (углавном сад наше, још дан два, а доста мање њихово) на страну, видећемо да ли ће систем Ђукановићеве дискриминације Срба у ЦГ (грађана Црне Горе) да се настави, или ће ту ствари наставити да се нормализују.

Од свих оних који подржавају Косово, ЦГ нам је најмањи проблем.

Ђукановићева политика подела је била проблем и за ЦГ, и за нас.

Tko to određuje što je skladno u Crnoj Gori? Srbija? Malo si se prevario. Crna Gora je država sui iuris i ne duguje bilo što Srbiji. Poželjno je da Cg i Srbija imaju dobrosusjedske odnose, ali CG nije nimalo dužna polagati bilo kakve račune Srbiji. Nije srpski vazal, nego svoja država.

Zašto Albanac ne bi bio premijer CG ili Hrvatica premijerka Srbije? I pusti me s tim rasističkim idiotarijama! Ti si otišao s Balkana, ali nije Balkan iz tebe!

Kosovo će se vratiti u sastav Srbije, kad Grci vrate Carigrad i kada Talijani obnove Rimsko Carstvo u svojim punim granicama. To dobro znaš, nema ti koristi od samozavaravanja.
Opet si se pogubio; gde sam ja rekao da Srbija treba odredjivati CG kako i sta; ili da je CG njen “vazal”.
CG je srpska drzava, a to sto ne vodi tu politiku je duh vremena, kao sto je to i u slucaju Srbije trenutno.
Ne znam za Carigrad, ali ti ces docekati mnogo vece promene od nestanka Kosova kao tzv. drzave. Polako, ne treba zuriti; gorice Balkan opet, to mu je u prirodi i sudbi, nazalost.

Opet si se pogubio; gde sam ja rekao da Srbija treba odredjivati CG kako i sta; ili da je CG njen “vazal”.
CG je srpska drzava, a to sto ne vodi tu politiku je duh vremena, kao sto je to i u slucaju Srbije trenutno.
Ne znam za Carigrad, ali ti ces docekati mnogo vece promene od nestanka Kosova kao tzv. drzave. Polako, ne treba zuriti; gorice Balkan opet, to mu je u prirodi i sudbi, nazalost.
Nisam se ja pogubio, sam si u komentaru napisao da je CG srpska država i da samo trenutno ne vodi politiku potrčka Srbije.

Vi Balkanci slobodno se koljite, ubijajte, što već vam godi, vaš problem. Nas Europljane to može zanimati jedva onoliko koliko lanjski snijeg.

CG je srpska država i vodi svoju politiku. Po nama Amerika i EU su saveznici kao vazda kroz istoriju. A vučić je prodao Kosovo mi samo to priznajemo dok vučić neće.

Nisam se ja pogubio, sam si u komentaru napisao da je CG srpska država i da samo trenutno ne vodi politiku potrčka Srbije.

Vi Balkanci slobodno se koljite, ubijajte, što već vam godi, vaš problem. Nas Europljane to može zanimati jedva onoliko koliko lanjski snijeg.
Ja sam mislio da ste vi Iranci, kako Franjo nekad rece.

Evropljani ? Ovi …. za njih je Afrika kolevka civilizacije i demokratije.
Pitat cu te sta si kad Italijani ubrzaju proces povratka Dalmacije.
Srbija granici sa šipcima kojih je zbirno 2x manje od Srba, a Hrvati sa Italijanima kojih je 15x vise; pa ti vidi ko ima potencijalno veci problem za buducnost.

Srbija granici sa šipcima kojih je zbirno 2x manje od Srba, a Hrvati sa Italijanima kojih je 15x vise; pa ti vidi ko ima potencijalno veci problem za buducnost.

Sto to imaš protiv Italijana, to su naša braca cus

Kakvi Talijani, na čemu si ti? :lol: :lol: :lol: Promašio si ceo fudbal. :lol:

Zašto Albanac ne bi bio premijer CG?

Kosovo će se vratiti u sastav Srbije, kad Grci vrate Carigrad i kada Talijani obnove Rimsko Carstvo u svojim punim granicama.
Šiptar Dritan Abazi (poznatiji kao Dritan Abazović) nije bio uspešno donjestaroaustrijansko poturčen (to jest "stručnjaci" iz JUŽNE srednje Evrope 1968 nisu uspešno donjestaroaustrijansko poturčili njegove pretke), ne postoji nijedan Musliman kome je ime Dritan kao što zapravo ne postoje Šiptari sa prezimenom Abazović!

Jedino što si u pravu u vezi sa privremeno NATO/EU velikošiptarsko okupiranom južnom Srbijom (JSP KiM) je da sadašnja "srpska vlast" znači katastrofu za preostale kosovsko-metohijske Srbe (čiji potezi su jim napravili još puno više štete od prethodne "srpske vlasti")!
👀👂👂

Back