ABA Liga 2014/2015 Fantaziranje

Isključih se sa desktop računara al ostah ulogovan na laptopu, pa da te ispoštujem. :P Ništa, samo neću više da trpim prostačke i džukačke uvrede zbog kojih će drugi biti banovani na tri dana pa se opet vratiti, spamove i provokacije, jeftine kompleksaške prozivke, probao sam da se ograničim samo na KKP temu i ovo, al ne vredi kad se opskurnim likovima dozvoljava da vršljaju, provociraju i da te vređaju. I još nešto uz to, al ne smem reći jer će mi opet obrisati post kao sa kafane. Dakle, nema smisla više gubiti vreme ovde.

Što se fantazija tiče, računajte da sam uzeo sva prva mesta. :P De ne ubacih Rendla umesto Mitrovića večeras, a hteo sam, uf.

Ja neću da batalim zbog toga, ali hoću zbog nekvaliteta diskusija ovde. Jednostavno, nisam uspeo da vodim normalnu razmenu mišljenja na ovim stranama pa bar 3-4 godine, uvek se neko ubaci sa glupim provokacijama, a pošteno i nema s kim da diskutuješ, na prste jedne ruke mogu da izbrojim ljude koje poštujem na forumu trenutno. Što bi Dule rekao evo vam forum pa se igrajte.

Pogrešio si što si mene postavio za admina, ja sam na ovo zaboravio posle prvog kola.

Postavio sam muada i tarabu kao administratore za ABA ligu (za EL mislim da nema te opcije), pošto se ja više neću baviti ovde ničim. No, ne verujem ni da će vam zatrebati.

A daj najbolje nek svi iole normalni odu pa da ovaj podforum lagano ode pod kljuc. Iskuliraj brate, ne znam sta je tacno razlog al nema povlacenja. Ceo zivot pametniji popusta zato smo i dosli ove gde jesmo.

Mislim da se ne treba toliko opterećivati budalama. Nije da imate neku obavezu pa da to treba da vas opterećuje. Ovde smo zbog čavrljanja o stvarima koje nas interesuju.
Ulazimo u off, ali se nadam da će moderatori dozvoliti. ;)
Kao na svakom mestu, školi, faksu, poslu, ima seronja, a ima i ok ljudi. Naše je da ostanemo sa ok ljudima i da odjebemo seronje. Tako je i na ovom forumu. Nema tu neke razlike. Ljudi su svuda ljudi pa i na netu.

Mislim da se ne treba toliko opterećivati budalama. Nije da imate neku obavezu pa da to treba da vas opterećuje. Ovde smo zbog čavrljanja o stvarima koje nas interesuju.
Ulazimo u off, ali se nadam da će moderatori dozvoliti. ;)
Kao na svakom mestu, školi, faksu, poslu, ima seronja, a ima i ok ljudi. Naše je da ostanemo sa ok ljudima i da odjebemo seronje. Tako je i na ovom forumu. Nema tu neke razlike. Ljudi su svuda ljudi pa i na netu.

:ok:;)

A daj najbolje nek svi iole normalni odu pa da ovaj podforum lagano ode pod kljuc. Iskuliraj brate, ne znam sta je tacno razlog al nema povlacenja. Ceo zivot pametniji popusta zato smo i dosli ove gde jesmo.
Ako ja ne bih popuštao, došlo bi dotle da bih i ja uskoro postao predmet bavljenja moderatora, a sve manje bih nešto konstruktivno uradio - dovoljno dobro znam sebe a i forum, za ovih 11 godina ovde. Jedini banovi koje sam dobijao ovde, pre ne znam koliko godina, su plod upravo toga. Možda si ti flegma i opušten lik, i ja sam, ali ne baš toliko. Trpeo sam ovde godinu dve, bio vređan, oglušivao se o spamove i provokacije, pa odgovarao na njih, pa ih uredno prijavljivao... ništa nije pomoglo, stvar se nije makla i neće se maći. Došli smo do kraja puta.

Istina, svuda ima svakakvih ljudi, samo što pojedina mesta ne dozvoljavaju određenim ljudima da puste korenje i zagađuju, za razliku od ovog. Ja nemam tehničke mogućnosti da odjebem seronje, a ako počnem to raditi verbalno, em što ću postati predmet moderatorisanja, em ću se spustiti na njihov nivo. Mogu i da iskuliram, ali više nisam u stanju da trpim kao prethodnih godina, i to je to.

Uzdralje bili, i da znate da mi je krivo zbog par vas, al jednostavno nema smisla. Nisam teatralan tip i ovo nikad nisam radio za više od deceniju, ali dotle je došlo. Baciću pogled tu i tamo, iz navike, pa ko zna, možda se situacija vremenom promeni.

Ako ja ne bih popuštao, došlo bi dotle da bih i ja uskoro postao predmet bavljenja moderatora, a sve manje bih nešto konstruktivno uradio - dovoljno dobro znam sebe a i forum, za ovih 11 godina ovde. Jedini banovi koje sam dobijao ovde, pre ne znam koliko godina, su plod upravo toga. Možda si ti flegma i opušten lik, i ja sam, ali ne baš toliko. Trpeo sam ovde godinu dve, bio vređan, oglušivao se o spamove i provokacije, pa odgovarao na njih, pa ih uredno prijavljivao... ništa nije pomoglo, stvar se nije makla i neće se maći. Došli smo do kraja puta.

Istina, svuda ima svakakvih ljudi, samo što pojedina mesta ne dozvoljavaju određenim ljudima da puste korenje i zagađuju, za razliku od ovog. Ja nemam tehničke mogućnosti da odjebem seronje, a ako počnem to raditi verbalno, em što ću postati predmet moderatorisanja, em ću se spustiti na njihov nivo. Mogu i da iskuliram, ali više nisam u stanju da trpim kao prethodnih godina, i to je to.

Uzdralje bili, i da znate da mi je krivo zbog par vas, al jednostavno nema smisla. Nisam teatralan tip i ovo nikad nisam radio za više od deceniju, ali dotle je došlo. Baciću pogled tu i tamo, iz navike, pa ko zna, možda se situacija vremenom promeni.

Ja cu opet da ponovim i tebi i ostalima - zalbu na sve to morate da uputite supermodovima i adminima. Mogao sam ja da banujem kostu na 10 dana zbog onog sto ti je napisao, ali to bi bilo momentalno ponisteno od strane supermoderatora, jer je takva politika foruma. Pogledajte npr. temu "obavestenja" na pdf Politici. Tamo ima 100 puta gorih korisnika i padaju 100 puta gore uvrede, spamovi i trolovanje, pa se retko kad da vise od C3. Ni ja se ne slazem sa mnogim pravilima, ali nije moja zadnja.

PS
Dodao bih jos da postoje i 100 puta gori korisnici cak i od tih sa Politike, pa se i njima daje C1-C3.

Ne znam da li jos igrate ali ja sam batalio i sad bacim pogled vidim Edo Muric i dalje u mom timu a on ne igra ko zna koliko utakmica unazad. :mrgreen: Napravio sam par promena jer sam ponovo poslednji.

Vidi se kako ostali igraju, u EL sam napravio nekih 250-300 bodova razlike što je potpuno nedostižno, a u ABA oko 100. Mada mi se čini da Rickross igra makar ABA.
Ne znam kog vraga se ljudi priključivaše kad niko neće da igra. Al neka nek stoji sad, onda od sledeće sezone nećemo igrati, i to je to.

Back