Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.023
Postavio sam muada i tarabu kao administratore za ABA ligu (za EL mislim da nema te opcije), pošto se ja više neću baviti ovde ničim. No, ne verujem ni da će vam zatrebati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavio sam muada i tarabu kao administratore za ABA ligu (za EL mislim da nema te opcije), pošto se ja više neću baviti ovde ničim. No, ne verujem ni da će vam zatrebati.
Mislim da se ne treba toliko opterećivati budalama. Nije da imate neku obavezu pa da to treba da vas opterećuje. Ovde smo zbog čavrljanja o stvarima koje nas interesuju.
Ulazimo u off, ali se nadam da će moderatori dozvoliti.
Kao na svakom mestu, školi, faksu, poslu, ima seronja, a ima i ok ljudi. Naše je da ostanemo sa ok ljudima i da odjebemo seronje. Tako je i na ovom forumu. Nema tu neke razlike. Ljudi su svuda ljudi pa i na netu.
Ako ja ne bih popuštao, došlo bi dotle da bih i ja uskoro postao predmet bavljenja moderatora, a sve manje bih nešto konstruktivno uradio - dovoljno dobro znam sebe a i forum, za ovih 11 godina ovde. Jedini banovi koje sam dobijao ovde, pre ne znam koliko godina, su plod upravo toga. Možda si ti flegma i opušten lik, i ja sam, ali ne baš toliko. Trpeo sam ovde godinu dve, bio vređan, oglušivao se o spamove i provokacije, pa odgovarao na njih, pa ih uredno prijavljivao... ništa nije pomoglo, stvar se nije makla i neće se maći. Došli smo do kraja puta.A daj najbolje nek svi iole normalni odu pa da ovaj podforum lagano ode pod kljuc. Iskuliraj brate, ne znam sta je tacno razlog al nema povlacenja. Ceo zivot pametniji popusta zato smo i dosli ove gde jesmo.
Istina, svuda ima svakakvih ljudi, samo što pojedina mesta ne dozvoljavaju određenim ljudima da puste korenje i zagađuju, za razliku od ovog. Ja nemam tehničke mogućnosti da odjebem seronje, a ako počnem to raditi verbalno, em što ću postati predmet moderatorisanja, em ću se spustiti na njihov nivo. Mogu i da iskuliram, ali više nisam u stanju da trpim kao prethodnih godina, i to je to.Kao na svakom mestu, školi, faksu, poslu, ima seronja, a ima i ok ljudi. Naše je da ostanemo sa ok ljudima i da odjebemo seronje. Tako je i na ovom forumu. Nema tu neke razlike. Ljudi su svuda ljudi pa i na netu.
Ako ja ne bih popuštao, došlo bi dotle da bih i ja uskoro postao predmet bavljenja moderatora, a sve manje bih nešto konstruktivno uradio - dovoljno dobro znam sebe a i forum, za ovih 11 godina ovde. Jedini banovi koje sam dobijao ovde, pre ne znam koliko godina, su plod upravo toga. Možda si ti flegma i opušten lik, i ja sam, ali ne baš toliko. Trpeo sam ovde godinu dve, bio vređan, oglušivao se o spamove i provokacije, pa odgovarao na njih, pa ih uredno prijavljivao... ništa nije pomoglo, stvar se nije makla i neće se maći. Došli smo do kraja puta.
Istina, svuda ima svakakvih ljudi, samo što pojedina mesta ne dozvoljavaju određenim ljudima da puste korenje i zagađuju, za razliku od ovog. Ja nemam tehničke mogućnosti da odjebem seronje, a ako počnem to raditi verbalno, em što ću postati predmet moderatorisanja, em ću se spustiti na njihov nivo. Mogu i da iskuliram, ali više nisam u stanju da trpim kao prethodnih godina, i to je to.
Uzdralje bili, i da znate da mi je krivo zbog par vas, al jednostavno nema smisla. Nisam teatralan tip i ovo nikad nisam radio za više od deceniju, ali dotle je došlo. Baciću pogled tu i tamo, iz navike, pa ko zna, možda se situacija vremenom promeni.
Ne znam da li jos igrate ali ja sam batalio i sad bacim pogled vidim Edo Muric i dalje u mom timu a on ne igra ko zna koliko utakmica unazad.Napravio sam par promena jer sam ponovo poslednji.
Ja batalio u drugom kolu, a pored Murića povređen mi bio i NikolovSkoncentrisao sam se na LŠ fantasy na Mondu, tamo mi dobro ide
![]()