...a zašto se plašimo zgodnih žena??

Svan:
Nije jedini, ali je vrlo bitan faktor, no da se vratim temi, te zgodne,mnogima, nekako uvek izgledaju, kao da znaju sta hoce...ili bar da zasluzuju mnogo vise...Cesto nisu u pravu...

a koliko je bitan? ajd sad bas me zanima.. :wink:
.ako se sutra npr. mom partneru s kojim sam 17 god. dijelila dobro i zlo ..nesto ne daj boze dogodi ili se razboli..pa vise nije moguce da vodimo ljubav..znaci li to onda da je nasa veza osudjena na propast... :confused:

ne, nije....ali da se to desilo pre 17 godina...vrlo je neizvesno kako bi se stvari dalje odvijale.....na foroomu ima ljoodi različitih dobi...pa teško da neko razooome šta je to biti sa nekim uopšte 17 godine...teško mogu sebe da zamisle ....za 17...jer sada imaju toliko ili su malo stariji......to se baš vidi...i stalno se vode neke tako komoonikacije...van neta bi prizor dve osobe koji tako razgovaraju...dve generacije...bio smešan...

otkacena slavonka:
a koliko je bitan? ajd sad bas me zanima.. :wink:
.ako se sutra npr. mom partneru s kojim sam 17 god. dijelila dobro i zlo ..nesto ne daj boze dogodi ili se razboli..pa vise nije moguce da vodimo ljubav..znaci li to onda da je nasa veza osudjena na propast... :confused:
Jeste, ukoliko ne postoji neka alternativa oslobadanja energije...u svakom drugom slucaju, taj odnos postaje, sa vremenom frustrirajuc, za oboje.

moonja:
ne, nije....ali da se to desilo pre 17 godina...vrlo je neizvesno kako bi se stvari dalje odvijale.....na foroomu ima ljoodi različitih dobi...pa teško da neko razooome šta je to biti sa nekim uopšte 17 godine...teško mogu sebe da zamisle ....za 17...jer sada imaju toliko ili su malo stariji......to se baš vidi...i stalno se vode neke tako komoonikacije...van neta bi prizor dve osobe koji tako razgovaraju...dve generacije...bio smešan...

izvini molim te..u potpunosti ja razumijem sta ti zelis da kazes...ali me polagano nervira sto se bas sve ovdje i kako god da nesto okrenes ili obrnes ..apsolutno sve se svodi samo na sex..sve je drugo nebitno i smijesno..i ne radi se uopce o jazu izmedju generacija..nisam bas ni ja toliko stara..a i nisu svi na ovom forumu 17 god. ..(mada mnogi tako razmisljaju) :wink: .a bila sam i ja 17 pa nisam tako razmisljala..ali ako to previse istices..onda nemas pojma o zivotu..isfrustriran si..i glupav..imam dojam da se sve svodi samo na sto jace..sto brze..sto bolje..sto cesce mijenjati..sto extravagantnije...

p.s i nisam ovdje mislila tko kakav auto vozi... :wink:

Karlito Brigante:
Da li ovo važi za Srbe?:D
Verovali ili ne,muškarci se plaše idealno građenih žena.tako je pokazala anketa nedavno sprovedena u Americi!!!
Nasumična anketa koju je među čitaocima sproveo američki magazin ''More'',pokazuje da većina ispitanika(njih oko 88%),ima bezmalo patološki strah od savršeno građenog ženskog tela.Objašnjenje ovog fenomena leži u nesigurnosti muškarca i pomisli da nisu dovoljno dobri,kadri ili spremni da odgovore na ponuđeni izazov.Ili drugačije,muškarci ne veruju u savršenstvo,niti znaju šta da rade sa njim!I nauka kaže da je ovo sasvim zdravorazumno stanje svesti i prihvatanje činjeničnog stanja,jer ni sam život nije savršen,i ne treba olako ''padati'' na iluzije koje pruža(''iluzije'',šta kažete na ovo?:lol: ).
Rezime cele priče je da je ''jači'' pol sasvim zadovoljan svim sitnim nedostacima žena,koje s toliko muke pokušavaju da isprave.

...zato sto ih svi muskarci vole...

topmodelsica:
Zato sto imaju nezgodne muzeve. :-)

NARAVNO! Zena zna odgovor!

...ali Strelin stil mi se vise svidja :-D :

Strela:
Најлепше жене по дефиницији припадају најјачим мушкарцима, то је неки

природни закон и није ништа ново, само што се данашњи психолози,

социолози и остали "стручњаци" ишчуђују свим нормалном и једноставном

стварима, не би ли мистификовали свој посао и придали себи на значају.

Stvarno, naucnici nek prde do sutra kako je to patoloski i blah, blah, blah... Ne samo sto takve imaju zajebane muzeve i momke, moze biti a i ne mora, ali gotvov SIGURNO imaju takvog nekog od bivsih koji naravno NON-STOP visi i proverava sa kim je ona sad. Licno sam imao losa iskustva!
Naucnici to prde jer su sedili i ucili i muvali naucnice, a ne zgodne ribe, pa im je lako da seru :wink:

samuraijack:
A jeste degenerik ovaj Kristijan nema šta! To mi bivši komšija, ali ne iz zatvora, nego iz Jerkovića.
Ma, šta velite?! Verovatno ste se često pitala, bi li mu mogla postati kolegom u njegovome preteškome zvanju? Na vašu časnu reč, poštenja vam vašega, dajte reč da znadete trid'set slova i da ni jedno ne ispušćate prilikom pisanja emajlova i drugih dopisnica u razne krajeve zemlje, kako prijateljima tako i neprijateljima!?

P. S. A jes vala d... to što ste Vi rekla! Jer najgori su ti, sasma sigurno, ti što zaglabaju o svojem poslu, jedno te jedno. I danas da počme sve nanovo, on bi opet isto.

Ta ti je pošast jedna zarazila ceo kraj, ta i one joj slične. Sva se djeca napinjala i trudila sličiti jednome tak`om velikanu. No, otac ti je moj bio pravi čovjek! Živio je on tu od malena, tu ti je i odrasto. Sve su te ličnosti bile za njega dečkići iz kraja. U to vrijeme mogao je i vidjeti nekog "smisla" u tome svemu, ali kasnije kad su ih klinci počeli kopirati, klinci moji vršnjaci.... Tada je video da su svi skrenuli s uma zajedno sa njihovim mamama i tatama (koji su inače bili tu i tamo generacija oca mi moga), pa je rekao: "Ovo ovde što se dešava... Pa ovde su svi otišli u ******, ja ovo neću da gledam"! Tada se odselismo i bole nas ******..

Ti si kao ona devojka koja nikad nije ustajala rano, pa kad se udala u susedno selo i prvi put morala rano da ustane, ugledala slanu na livadi i rekla svekrvi: "Ovo u našem selu nema!" Tako kao ona i ti misliš da na svetu nema tobom (prim. kuc.) uplašenih muškaraca, jer nikada nisi bila budna dovoljno rano da ih sretneš, mada su oni svakoga dana tu na vreme.

Ja ću se osmehnuti, nakon ovog dražesnog komentara, čak ću se i nasmejati... i tada će se svi ohrabriti. Pošaliću se još jednom sa zgodnom ženom. Hm, evo šta ću: nagovestiću da ću ponovo doći u ovu temu tačno posle devet meseci - kao kum, hehe! A ona će, sigurno, u to vreme zakeviti. Jer samuraji se množe brzo, kao pravi džekovi, a ne kao kunići ili štuke. I svi će početi da se smeju, prestaće da je se plaše, a ja ću je slatko, prvo poljubiti u obraz, cmoknuću je zatim u nosić, čak ću je i... sutra će se već u Krstarovu znati za moj podvig.

Back