A zasto se kaze...

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
za osobu zenskog pola da je cka? (Mislim ocigledno je koje genitalije ima, ali za muskarca se ne kaze rac, posebno ne u tom kontekstu).
Tipa "e video sam brate jednu cku, znas kakva je", ili kao "ma ona je dobra cka" ili "bila je zurka puna cki".

Zanima me kako zene reaguju na to, kada muskarci misle da ste "dobra cka" ili samo cka.
Vredja li vas sto vas poistovecuju sa vasim polnim organom i sta mislite o muskarcima koji koriste takav izraz da opisu zenu?

Ja koliko sam primetio, muskarci obicno korsite taj izraz za devojku sa kojom bi rado imali odnose (otresli od seksa), a koja je pritom nevidjeno zgodna.
Nikada nisam cuo da muskarac kaze za devojku sa kojom hoce da izadje i da ima ozbiljnu vezu da je dobra cka, vec uvek je nesto "lepa devojka", "slatka" ili sta vec ali retko kada cka.

E sad, koriste li mozda zene neki drugi oblik da opisu muskarce, tipa rac ili sl, posto ja nisam cuo da neko zensko kaze "e sto sam videla jedan rac, uh" mada ko zna.

Verujem da se vise klinci sluze tim izrazom ili priprosti muskarci.
U svakom slucaju nisam cula nikada, jer verovatno komentarisu izmedju sebe.
A nisam nikad cula da neko zensko kaze da je neko dobar k*c

- - - - - - - - - -

Jbg nisam žeMsko :hahaha: pa ne znam koji izraz one koriste za nekog koga koga bi rado posedovale, ali umeju one gore do nas da budu :rotf:

Parce, komad, macan, dasa i sl

Па зато што једноставно постоје жене које су само оно што фурају између ногу, хтео ти то сад да прихватиш или не.. Једноставно све остало јоји није потребно јер не користи, а као што кажеш нико за "нормалну" ај тако да кажем девојку није рекао "види как'а пи*ка", тако да то и не видим као проблем мушкараца.. Као што исто тако тврдим да нема мушкарца који све жене гледа као сексуални објекат, већ да је велика већина њих свесно или несвесно пристала да буде то па после буде "кукуууу"..

А као што рече цветна постоји и код њих "парче", "комад" итд итд... Значи гледају на тебе као на цепанку која би да их разбије, дође ти на исто..

za osobu zenskog pola da je cka? (Mislim ocigledno je koje genitalije ima, ali za muskarca se ne kaze rac, posebno ne u tom kontekstu).
Tipa "e video sam brate jednu cku, znas kakva je", ili kao "ma ona je dobra cka" ili "bila je zurka puna cki".

Zanima me kako zene reaguju na to, kada muskarci misle da ste "dobra cka" ili samo cka.
Vredja li vas sto vas poistovecuju sa vasim polnim organom i sta mislite o muskarcima koji koriste takav izraz da opisu zenu?

Ja koliko sam primetio, muskarci obicno korsite taj izraz za devojku sa kojom bi rado imali odnose (otresli od seksa), a koja je pritom nevidjeno zgodna.
Nikada nisam cuo da muskarac kaze za devojku sa kojom hoce da izadje i da ima ozbiljnu vezu da je dobra cka, vec uvek je nesto "lepa devojka", "slatka" ili sta vec ali retko kada cka.

E sad, koriste li mozda zene neki drugi oblik da opisu muskarce, tipa rac ili sl, posto ja nisam cuo da neko zensko kaze "e sto sam videla jedan rac, uh" mada ko zna.
vim da vi gore urbani, fensi i in koristite taj izraz kad je riba ono...avijon...a ovde među nama prostima, misim ovde de ja živim u RL se za svako iole dobro žensko, misim koje je vredno pogleda kaže pichka...misim maltene za svako žensko...

Ja bih iskreno volela da cujem sta pricaju o meni, ono...naslucujem, al volela bih da se pretvorim u muvu ponekad.
Jednom sam samo uspela da cujem "IIhh"...i kad sam naculjila uvo nisam mogla da razaznam dalje :)

- - - - - - - - - -

Pa to i nije baš pežorativno .... a ono čka samo čki može da bude ok :roll:

Ja za dragi mi muski rod ne koristim pezorativne reci :)
Dok ih ne zasluzi.

Jednostavno ne ide zenama da tako pricaju, muskarcima se moze da tako govore i cak mnogo puta, vecinom slucajeva zvuci cool, a ne uvredljivo, to ti je nekako realan danasnji zargon, bar po vecim gradovima, a osobe koje vecinom takve izraze furaju su u fazonu: real, brutal, uzmi ili ostavi. Licno mi nekako ne ide uz zene kao i reperski fazon (nekako je rezervisan za muskarce), kad vidim da zena repuje to mi je fuj, muskaraca, lezbaca, a dodje mi i da se zapitam gde su li i pored koga rasle...!? Da slusaju takvu muziku - to je vec druga stvar...
Ne mislim da se kaze to cka samo u ruznom ponizavajucem kontekstu, nego je jednostavno takav danasnji svet i svest, odnosi se izmedju polova uzimaju za dosta povrsno, a to je danas nazalost normalno, tako da je normalno i biti 'cka (jednostavno se npr. u tom smislu nekom svidela - nije ulazio u dubiozu stvari, a da li ce kasnije nije ni tema)
Znaci ona je za njega dobra 'cka, kasnije bi mozda i bilo uvredljivo kad bi se taj odnos razvio da se tako kaze jer onda vise nije cka, nego postaje zena, devojka, ljubav i sl.

Aj se ne lazemo, bolje da kaze i cka, nego skrnelj :)

A sad se setih, davno sam cula ovo (ne znam cija je umotvorina) "zena je samo ukras oko cke" i prva reakcija mi je bio smeh.
Inace, muskarci su mnogo pragmaticniji u shvatanju svega.

Pricica:

Imao lik fotke svoje devojke/ zene u fonu, onako fotkao je sasvim slucajno negde gde su putovali zajedno i sad na poslu jer je imao cool fon razni kolezi kao sto ti dobar fontele, ovo-ono daj da vidim, funkcije i to...a stvarno dobar fon i jedna faca mu kae: "uuu, brate sto dobra 'icka," ovaj lik kaze: "znam sine al' nije to cka, to je zena" i nikad vise nije drzao slike svoje "lepse polovine" u fonu...:sad2:

Nije valjda da poverujes da je bio samo jedan... :zcepanje:

Pa nisi dobro primetio brate Loki, nisi, posto tipovi taj izraz koriste ne samo za piсe koje bi bambusali, nego i za one koje su sa ogromnim zadovoljstvom vec bambusali, i pre svega za piсe koje taj epitet nesumnjivo zasluzuju samim svojim kvalitetom, brate zna se sta je dobra *****, ne moze se pogresiti pri imenovanju... :lol:

Back