A ZAŠTO NE BIH ŽIVEO I CRNOJ GORI?

quote_icon.png
Оригинал поставио duska.vodolija

Ako mu treba pomoc neka mi se obrati .Mogao bi da mi bude komsija ...:D
Op, Podgoričanka :)
Мени је драго да duska.vodolija мени даје подршку, било да је из Подгорице, Бара, Петроваца,.......Лепо је имати пријатеља у даљини.
Хвала duska.vodolija пристојно ћу ти се одужити!

Ja bih mogao da živim u Crnoj Gori. Oduvek sam maštao o kući na Mediteranu. Mada je Mediteran malo širi pojam, te bih pored Crne Gore živeo i u drugim mediteranskim državama.

Jedino što bi mi smetalo je to što ne znam kako bi mi deca podnela život tamo. Jer vidim da i crnogorci odlaze odande i mislim da nije dobra sredina za nekoga ko tek treba da proživi svoj život.

Ja bih mogao da živim u Crnoj Gori. Oduvek sam maštao o kući na Mediteranu. Mada je Mediteran malo širi pojam, te bih pored Crne Gore živeo i u drugim mediteranskim državama.

Jedino što bi mi smetalo je to što ne znam kako bi mi deca podnela život tamo. Jer vidim da i crnogorci odlaze odande i mislim da nije dobra sredina za nekoga ko tek treba da proživi svoj život.

...kako bi deca podnela da procitaju kako otac nema pojma osnove geografije :(

100% je mediteran...bas sam konstatovao neke azilante to je epicentar mediterana...

sedi 5...Srbija je Azija :rotf:

Pa ti, u stvari, ne znaš šta je Mediteran.:eek::fdlan:

Evo ti link::neutral::aha2:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mediterranean_Basin

Ja, inače, ne volim wikipediu kao izvor :nono3:, ali, s obzorm na tvoje odgovore na ovoj temi, biće ti dovoljno.:ok:

Srbija nije Azija, ali nije ni Mediteran, a Crna Gora jeste:mazi:. Šta li je onda Srbija?

Mislim da možeš odmah da dobiješ keca. Ne moraš da odgovaraš.:plez:

mediteranske zemlje tj. po toj divnoj logici pripadanja mediteranu tj. sredozemlju stoji da si itekako u pravu ALI !
nemoj da se lazemo bre sa logikom, koja slovenija, koja bosna,hrvatska crna gora albanija .... daj bre nemoj da njaske
koji mediteran koji bakraci...to sto GEOGRAFSKI MALI DEO deo kao pripada mediteranu ne cini ih mediteranskim zemljama
osim u fanaziji gde ti zivis na mediteranu tj crnojgori (namerno malim slovima namerno spojeno)
u crnojgori je MERDITAeran a ne mediteran...

mediteranske zemlje tj. po toj divnoj logici pripadanja mediteranu tj. sredozemlju stoji da si itekako u pravu ALI !
nemoj da se lazemo bre sa logikom, koja slovenija, koja bosna,hrvatska crna gora albanija .... daj bre nemoj da njaske
koji mediteran koji bakraci...to sto GEOGRAFSKI MALI DEO deo kao pripada mediteranu ne cini ih mediteranskim zemljama
osim u fanaziji gde ti zivis na mediteranu tj crnojgori (namerno malim slovima namerno spojeno)

ekfve10.gif
Zasto si negativan ?

Ponavljam da ti ne znaš šta pišeš. I da bi trebalo još da se doškoluješ, jer ono što ti pišeš je prkos znanju i budalaština.
Najbolje bi bilo da dobro pročitaš šta je Mediteran, zatim to dobro zapamtiš i onda odeš u Crnu Goru i vidiš na licu mesta da li je stvarno Mediteran. Jer ovakvo prepucavanje ne vodi ničemu. Ostajem pri tvrdnji da si totalna neznalica.

Kad gledam slike s Mediterana, prsti sunce, more, radost, pjesma i emocija.
Kad zamirise pecena riba , uz casu crnog vina, svaki se problem cini manjim...
Pogotovo uz sum mora u smiraj dana.
Ako ste culi onu narodnu ...
*Bogovi si pali na tjeme*
To vam je kad prosetate crnogorskim primorjem mala rijec .
Stanovnici zemalja Mediterana su medju najsretnijim narodima.
Privilegija je zivjeti u drzavi toliko maloj a tako lijepoj , kakva je Crna Gora.

0_a325d_a9145ba5_XL.jpg

- - - - - - - - - -

prokletije_1.jpg

pogotovu je divno u mediteranskom Mojkovcu, Danilovgradu, Rozajima... sve presretni ljudi mediterana.
znam sta pisem i znam koliko ne znam...
nisam negativan samo realan !
jer nikad za staru jugu nisu govorili da je mediteranska zemlja dok je CELA crnogorska obala plus hrvatska plus Neum plus ono parce slovenije....
Vec je bila koliko ja pamtim geografiju sudar svega i svacega....dakle mali deo crne gore jeste mediteran ali crnagora nije mediternska zemlja.

neka sam NAJVECA NEZNALICA GEOGRAFIJE IKAD to je moje misljenje...

vi zivite vase snove i ubedjenja ja cu moje.

zadovoljni?

naten e mire (ziveo google translejt) :D

Back