A za večeru ne znam šta ću

ja sam svoje dokazao da nije upravu i lepo sam mu citirao i sve objasnio , a on i nema pojma bas me briga da li ga vrdja ili ne i on je meni govorio da sam ja ogrnicen mada ja se ne obazirem na to

i ne moras da me banujes sam vise necu dolaziti na ovaj deo foruma i necu vise ovde nista postovati jer ionako nemam od koga nesto da naucim ovde , ja sam davao pristojno svoje savete dok ovaj nije lupio da je to bodibilderska ishrana i ono o vocu a nicim nije potvrdio napisano a evo ja sam fino doakzao sve da on nije upravu

eto pozdrav neka vas uci ovaj tako zvani personalni trener , ja vise necu postovati ovde ;-)

Afrodity:
Ivance, ti i dalje po starom? Prepisku nastavite na pp ako cete i dalje o treninzima, ovde se prica o veceri.
U suprotnom, saljem nekoga na klupu.
Koliko ja vidim, ovde je reč o večeri u cilju mršavljenja, a kad smo već kod mršavljenja, onda valja napomenuti da to ne ide bez treninga.
Ako smo već kod lepog ženskog tela, onda smo i primetili da bodifitnes modeli imaju savršenu liniju. A kad smo već kod fitnesa, setimo se da te devojke koriste znanja i principe koji se koriste u bodibilding, iste vežbe, istu hranu, samo sve prilagođeno potrebama...
Ja ne znam šta bi ti htela da se ovde piše, možda bi htela neki recept? Uostalom, zašto nam ti nešto ne napišeš, zašto nam ne izneseš svoj jelovnik pada ga ovde prokomentarišemo? Možda ti posle zasmeta ako se neko dohvati ručka?
...
Evo, ako ćemo o večeri: "ljudi, večera je mnogo važna. Večerajte, ali se nemojte napucavati pred spavanje"!

mali37:
Sve je to lepo samo vecina mesa zabe i babe, sta ce nekome ko samo pokusava da vodi racuna o onome sto jede ovaj savet za voce? Opet se guraju dijete za bodibildere, jel to potrebno, jeste ali njima, a obicnim smrtnicima te dijete nisu potrebne, isto kao sto se savetuju trening programi koje koriste bilderi, a opet predvde bitnu stvar da vecina njih koristi steroide, tako upucen obican smrtnik uzme dijetu i trening koji rade bilderi i onda se pita kako to da nema napredka, a radi isto kao i bideri. Zapitajte se da li saveti koje dajete, a imaju veze sa takmicarskim bodibildingom su pogodni za obicne smrtnike.
Mislim da je od ovoga sve počelo.
Da li neko misli da postoji neka "posebna" hrana koji koriste bilderi? Stvar je u odnosu. Ješćeš isto samo što nećeš uneti 500g proteina dnevno, nego 100-200... Što se tiče treninga, nećeš dizati 200 kg nego znatno manje, radićeš potpuno iste vežbe, radićeš isti kardio... sve isto, samo ne u tom obimu i tim intenzitetom. Isto bi bilo kad bi neko rekao : "Šumaher okreće volan kad hoće da skrene, jeste, ali on je profi..." E, tako i ostali treba da urade samo što neće voziti 300, nego sporije...
...Znaš šta, primetio sam da jedna ženska iz teretane radi onaj isti iskorak što joj je instruktor pokazao, što radi i Koleman, i Levron.... provali kad svi isto rade tu vežbu, jedino se težine razlikuju. A riba stvarno ima lepu guzu....:)

mali37:
Vidis da su ti pogledi ograniceni jel ako se ne pridrzavas trening principa koje ti propagiras onda ne valja trening. Inace sa ovakim treningom imam rezultata sa mojim klijentima. Ja nisam tvorac trening vec sam samo promenio neke vezbe, princip je isti kao i od tvorca. Covek se zove Craig Ballantyne.
Čekaj, jel' to onaj što je "ukrasio" ruke sintolom? Ako se budeš držao njegovih principa, možda ti neko od klijenata zaglavi i u kapeli...

Večera, obroci?
Ivana Ognjanović, riba je k'o avion, lovac-bombarder F16...
Šta li ta devojka radi i JEDE, ne bi li tako izgledala...
Trening za noge: (iskorak, čučanj, mrtvo dizanje)
"U vansezoni imam šest treninga nedeljno.Svaki drugi dan radim kardio trening, a svaki dan vežbam trbušne mišiće. Prvog dana radim noge, drugog ramena i ruke, a trećeg grudi i leđa. U svakoj seriji vežbi radim 3 serije od 8-12 ponavljaqnja......."
Doručak je blag, najčešće žitarice i jogurt. Za užinu (pre i posle podne) voće. Ručak je visoko proteinski, uglavnom pileće grudi i riba, a za večeru belanca i jogurt....
...Trening započinje zagrevanjem, nakon čega idu vežbe sa opterećenjima........
...

Afrodity:
Ivance37, dokazuj sta hoces i koliko hoces, ali na pp, i cinjenica jeste da si vredjao i zato, ako jos jedan post usledi na ovu vasu temu koju ste ovde progurali, zaista cu da sankcionisem.
Neka Mare pobrise, a ja cu da banujem.
Šta to ti pretiš?! Čekaj, ako se stvarno razumeš u materiju, onda bi mogla da nam objasniš kako to večera može da se izoluje od ostalih obroka, i kako to da analiziraš večeru ako nemaš pojma kakav je trening prethodio večeri. Stvarno mi nije jasno! (govorim o slučaju kada se očekuje efikasnost)... Znaš, kad bi neko rekao:
-Ne znam šta ću za večeru...
-Kakve su ti bile dnevne aktivnosti, šta si imao za ručak, doručak,....
-Ceo dan sa ležao i jeo čips, kolačiće, slaninu,...
-Onda za večeru gurni dva prsta u usta i pokušaj sve to lepo da ispovraćaš!!!!
...
p.s.
Da. I znaš kako mi vrišti patka dal' ćeš da me banuješ?! Puca mi k***!!! A pogotvu me nervirate vi, pojedini moderatori koji ništa ne znate, nego samo serete, pretite nekim banovanjem k'o da nam život zavisi od toga!!! Ako hoćeš neku moć, zaposli se kao pandurka i moći ćeš klince da smaraš što pljuju po ulici...
Za tvoju informaciju, mali i ivance su se samo raspravljali, samo to! A da si malo više vremena provodila na ovom forumu, shvatila bi u kakvoj jakoj vezi su večera, ostali obroci, treninzi, odmor,... Mi ovde pišemo mesecima, da bi se ti sad našla "pametna" i rekla kako priča nema veze s vezom! ...

Bravo, 5 postova za redom, neko je upravo poceo sa lecenjem svojih frustracija :)
levrone:
Šta to ti pretiš?! Čekaj, ako se stvarno razumeš u materiju, onda bi mogla da nam objasniš kako to večera može da se izoluje od ostalih obroka, i kako to da analiziraš večeru ako nemaš pojma kakav je trening prethodio večeri. Stvarno mi nije jasno! (govorim o slučaju kada se očekuje efikasnost)... ..

Samo, izvini, a sa kim pricas i o cemu?
Malo haluciniras i vidis nesto cega nema?
Tuzno je sto neki ljudi ne kriju, vec se ponose time da imaju 2 grama mozga....
Da si malo citao ove postove umesto sto si dosao da nastavis svadju, video bi da je tema otisla u off odavno, tacno onda kada je i njihova diskusija SAMO O BB TRENINGU, a ne o bbtreningu i veceri pocela na temi A za večeru ne znam šta ću i da sam upravo ja potsecala da se na nju treba vratiti. Takodje sam potsecala da ne sme biti vredjanja, uveliko prisutnog ovde.
A da si malo više vremena provodila na ovom forumu, shvatila bi u kakvoj jakoj vezi su večera, ostali obroci, treninzi, odmor
Vidis, u tome je razlika izmedju mene i tebe, ja sam to shvatila u praksi, kroz 14 godina profesionalnog bavljenja sportom, a ne na forumu, a ti jos uvek ucis latinicu.
Ocigledno imas gadne komplekse koji se ticu autoriteta, mozda je vreme da svoj problem izlozis roditeljima i da to zajedno resite uz strucnu pomoc.
Moderatori upravo sluze da zadrze kurs teme i da je oslobode umobolnih, upravo onako kako cu sad ja da uradim sa tobom.
Cao.

p.s. Ali o cemu je pricam, kada je ceo forum krstarice pun takvih kao sto si ti, ( sa prostackim recnikom i nastupima, pa se posle mnogi pitaju zasto na njemu manjkaju kvalitetni ljudi i teme...

Afrodity:
Bravo, 5 postova za redom, neko je upravo poceo sa lecenjem svojih frustracija :)

Samo, izvini, a sa kim pricas i o cemu?
Malo haluciniras i vidis nesto cega nema?
Tuzno je sto neki ljudi ne kriju, vec se ponose time da imaju 2 grama mozga....
Da si malo citao ove postove umesto sto si dosao da nastavis svadju, video bi da je tema otisla u off odavno, tacno onda kada je i njihova diskusija SAMO O BB TRENINGU, a ne o bbtreningu i veceri pocela na temi A za večeru ne znam šta ću i da sam upravo ja potsecala da se na nju treba vratiti. Takodje sam potsecala da ne sme biti vredjanja, uveliko prisutnog ovde.

Vidis, u tome je razlika izmedju mene i tebe, ja sam to shvatila u praksi, kroz 14 godina profesionalnog bavljenja sportom, a ne na forumu, a ti jos uvek ucis latinicu.
Ocigledno imas gadne komplekse koji se ticu autoriteta, mozda je vreme da svoj problem izlozis roditeljima i da to zajedno resite uz strucnu pomoc.
Moderatori upravo sluze da zadrze kurs teme i da je oslobode umobolnih, upravo onako kako cu sad ja da uradim sa tobom.
Cao.

p.s. Ali o cemu je pricam, kada je ceo forum krstarice pun takvih kao sto si ti, ( sa prostackim recnikom i nastupima, pa se posle mnogi pitaju zasto na njemu manjkaju kvalitetni ljudi i teme...
Baš si ti neka bistra devojčica. :lol: Banuješ me, pa pišeš sve i svašta... 2g mozga, umobolan, učim latinicu...:lol:.. Jbg, mislio sam da sam bar latinicu odavno savladao. Ipak pišem, član sam Mense, govorim 5 jezika....
:lol: Prelistaj ovu temu, vidi šta se pisalo.... možda nešto i naučiš.
Nema potrebe da me još jednom banuješ, neću se više pojavljivati na forumu...
...
Pozdrav svima!;)
Levrone

Ja sam cula toliko razlicitih misljenja doktora o ishrani,tj.kombinovanju hrane,kolicini hrane,vrsti namirnica koje treba unositi za dorucak a koje za veceru.Moje misljenje je da je zlatno pravilo NE PREJEDATI SE!!!Nemojte piti vodu pre jela,zbok prirodne kiselosti naseg zeludca i enzima koji razgradjuju hranu.Verujem da bas zbog toga ima poente prica o kombinovanju hrane,tj.misljenje da ne treba mesati ugljene hidrate sa proteinima itd,bas zato sto u varenju ove dve stvari ucestvuju razliciti enzimi.Jedite ako ste stvarno gladni,a ne zato sto vam je dosadno ili ste nervozni,tuzni itd.
Mi jedemo da bismo ziveli,a ne zivimo da bismo jeli.Morate da shvatite da je coveku potrebno mnogo manje hrane,nego sto mi mislimo.I ona prica da cete umreti ako ne vecerate je glupost.To se jos nikome nije desilo...Vazno je izbegavati konzerviranu i na bilo koji nacin preradjenu hranu,jer covek nije navikao na to.Misljenje vecine naucnika je da covek treba da jede ono sto su njegovi preci jeli,i da ishrana zavisi od mesta stanovanja.Jos jedno zanimljivo istrazivanje doktora je da covek treba da jede one namirnice koje je jeo do 8 godine zivota,jer se kao njegov organizam navikao na tu vrstu hrane.Zaboravite na misljenja:Sto je sarenija i raznovrsnija hrana u tanjiru to je bolje.Mislim da je to glupost i da nije normalno smuckati hiljadu vrsta namirnica u jedan tanjir...Pozdrav

Garwor:
Jedno pitanje, da li je dobro piti vodu neposredno posle jela? Da li to utice na varenje?
Varenje ti pocinje jos u ustima a zavrsava se u debelom crevu.Svaki od organa za varenje ima posebne(razlicite) enzime koji ucestvuju u razgradnji namirnica na proste cinioce koje organizam apsorbuje.Bitno je da znas da zeljudacni sok sadrzi H2O,mineralne soli,enzime i naravno HCL,atoga je Ph sredina kisela.Go Figure!

Back