A vi?da li bi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
juce pricam sa ortakom i pitam ga da li bi bio u vezi sa devojkom koja se zabavljala sa njegovim ortakom,svidja mu se ali ne bi bio sa njom iz postovanja prema ortaku.e sad,ovo mogu i devojke-zene da odgovore da li bi bile sa prijateljem svog bivseg decka.a vi?da li bi?ja bih,naravno pitao bih ga da li nema nista protiv.

svedok sam da je propala jer nikad nije doslao do pokusaja, moguca veza dvoje mojih prijatelja
samo zato sto on nije mogao da svari to sto je ona bila sa nasim zajednickim prijateljem
pricam o ljudima koji imaju izmdju 35 i 45 god

ja to ne shvatam...šta je tu u pitanju nije mi potpuno jasno...
pa šta sad to ima veze ako je bila s mojim drugom

ne znam..udarac na ego..
barem je to kod njega
pre dve godine ona upozna drugog mladica
prosle godine se vere i pocnu da zive zajedno
svaki put kad se nadjemo, ovaj prijatelj pita za nju..sta se desava, kako je, jel je jos sa `onim`
jeste brate, sa njim je..on nije imao problem koji imas ti sa cetrdeset i nesto

Mislim da ne bih bio. Jedino da smo ono, bas, bas, bas povezani nekako, ali gledam kako bi njemu bilo. Dovedem je negde, on tu, ona tu, rastu tenzije. Ili jos gore, pravi nesto kod njega, tu mu je familija, ona ih je upoznala i sada dodje sa mnom. Debilski.

ne znam..udarac na ego..
barem je to kod njega
pre dve godine ona upozna drugog mladica
prosle godine se vere i pocnu da zive zajedno
svaki put kad se nadjemo, ovaj prijatelj pita za nju..sta se desava, kako je, jel je jos sa `onim`
jeste brate, sa njim je..on nije imao problem koji imas ti sa cetrdeset i nesto
a šta ima se raspituje uopšte
jesi bio - bio si...
jesi umeo - nisi...
ćao zdravo gotova stvar, svak svojim životom, šta sad oćeš

juce pricam sa ortakom i pitam ga da li bi bio u vezi sa devojkom koja se zabavljala sa njegovim ortakom,svidja mu se ali ne bi bio sa njom iz postovanja prema ortaku.e sad,ovo mogu i devojke-zene da odgovore da li bi bile sa prijateljem svog bivseg decka.a vi?da li bi?ja bih,naravno pitao bih ga da li nema nista protiv.

meni to uvek nekako gadnjikavo..nemam objashnjenje, samo ne ide.

- - - - - - - - - -

tako je delatice, kosu na chelo, vatu u ushice, jezik skrati, mozda se mali i klati :lol:

- - - - - - - - - -

sad ce me voli josh vishe :trep:

ne otvaraj identicne teme u roku od nekoliko dana...ovo je opomena a sl. put ce i kaznica da usledi :)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/646265-A-vi-da-li-bi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back