A Supernova?

Kada budem migrirao u Supernovu da li će mi biti kao i kod mSAT?

YdU8hYV.png
To je satelitska, supernova je zemaljska...

Evo digao sam web server na; maxa.twilightparadox.com:55458
ne moz da se digne na 80 zato sto VPN dodeljuje visoke portove...
inace imam oba ipv4 i ipv6. ipv4 je na VPN zbog NAT-a pa sam to resio sa VPN.
sa ipv6, mogu da slusam na bilo kom portu, ionako nema veze ;p

Kakva su vam iskustva sa Supernova kablovskim operaterom? Uzela bi njih zbog bolje ponude kanala, ali se plasim da internet ne bude los. Inace sam skoro 10 godina na SBB-u i internet im odlican, ali mi se ne svidja ponuda kanala (sve vise ukidaju one koje ja volim 😕). Molim ko god da ih koristi da mi iskreno kaze kakvi su prvenstveno sa netom. Invalid sam u kolicima i onda mi sve to bas treba. Hvala vam drugari 💖
Ponuda kanala uvek ista od tristo i nesto gledas uvek jedan kanal

Opet ceo dan nema interneta… ne mogu ih preporuhiti, nestanci preko 12 sati su nedopustivi… i to u centru… mogu da zamislim kako
je u unutrahsnjosti...
Kod nas u unutrasnjosti je gadno,kada uhvati vikend.mada bi trebali imati i dezurnu ekipu za vikend,ali ne.Inace kada ih zovem danas,ili uvece,vec sutradan su majstori tu.

cekali su ponedeljak da rese problem, proradilo... :heart:
Tako je i kod nas,kada se zadesi pred vikend.Mada imaju ekipe koje rade i vikendom,ali ostave za ponedeljak.To je cist bezobrazluk,a sta raditi.Najgore je nervirati se.Mnogo zavisi kao operateri opisu i napisu u nalog problem koji postoji.Zaboli ih uvo sto semo da cekamo 3 dana na otklanjanje kvara.

Back