гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ma znam, al i ovde govore zenama da su lijepe, a ono odron do odrona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne smetaju mi izbori za mis, ne bih mislila da sam omasila kao roditelj ako mi se cerka prijavi na neki od njih, ne vidim skrivene motive u svakoj yebenoj pojavi na ovom svetu, ..neko ima pamet, neko mudrost, neko snagu, neko nista od toga, pa bivstvuje na ovoj planeti.....izjednaciti lepo i glupo je plitko. .apriori se podsmevati devojkama koje defiluju na pistama ne sluzi na cast nikome.
kao roditelj bih omasila ako bi moja cerka posle nekog izbora prodala svoje telo kupcu koji ponudi najvise, a ne ako eventualnu titulu za mis iskoristi kao odskocnu dasku za karijeru foto modela ili dobijeni novac utrosila na finansiranje svog skolovanja itd itd....
ono sto bih zabranila jesu izbori za mis devojcica od 10 i manje godina, koje ni fizicki ni psihicki nisu spremne za tu masinu. za probe, za nastupe, za svest o tome kako da se nose sa pritiscima. bolesna roditeljska ambicija je jedno, a odluka zrelih osoba da se prijave na takmicenja lepote sasvim nesto drugo.
i zar ne postoje izbori i za muskog mistera? ili sam ja nesto pobrkala?
i jos se secam Bernarde Marovt, one Slovenke..kakva je to lepotica bila....
Pogledajte prilog 367720
ma da, ali ko je rekao toj zeni da je lijepa?
svjedoci smo da se skrndeljima govori kako su slatki, lijepi, prekrasni i sl.
ma znam, al i ovde govore zenama da su lijepe, a ono odron do odrona
Pa dobro, mora se nekad podici moral malo. Samopouzdanje.
Nece da skodi![]()
Znači da smatraš da su zrele za to sa 12, 13, 15... godina?ne smetaju mi izbori za mis, ne bih mislila da sam omasila kao roditelj ako mi se cerka prijavi na neki od njih, ne vidim skrivene motive u svakoj yebenoj pojavi na ovom svetu, ..neko ima pamet, neko mudrost, neko snagu, neko nista od toga, pa bivstvuje na ovoj planeti.....izjednaciti lepo i glupo je plitko. .apriori se podsmevati devojkama koje defiluju na pistama ne sluzi na cast nikome.
kao roditelj bih omasila ako bi moja cerka posle nekog izbora prodala svoje telo kupcu koji ponudi najvise, a ne ako eventualnu titulu za mis iskoristi kao odskocnu dasku za karijeru foto modela ili dobijeni novac utrosila na finansiranje svog skolovanja itd itd....
ono sto bih zabranila jesu izbori za mis devojcica od 10 i manje godina, koje ni fizicki ni psihicki nisu spremne za tu masinu. za probe, za nastupe, za svest o tome kako da se nose sa pritiscima. bolesna roditeljska ambicija je jedno, a odluka zrelih osoba da se prijave na takmicenja lepote sasvim nesto drugo.
i zar ne postoje izbori i za muskog mistera? ili sam ja nesto pobrkala?
i jos se secam Bernarde Marovt, one Slovenke..kakva je to lepotica bila....
Pogledajte prilog 367720
Ne razumem zasto pokusavas da ismevas moje stavove.
Pricamo ozbiljno.
Njoj to govore svi. Ona je bozanstvena. Ne znam da li se bavi time ali sam sigurna da joj nude sa svih strana od kako je u BG. Tu lepotu ne mozes da ne primetis. I ne zapazis.
Znam.da je pametna.
I da je vidim na nekom izboru ne bih se iznenadila..bila bih srecna zbog nje, sto ce da iskoristi priliku za napredak.
.
not be less than 17 years of age and no more than 24 years of age on 31st December of the Year of the Contest
Daske bez oblina i harizme koje gura gej lobi jer zaradjuju sisajuci ovce sa previse para ne mogu da budu bitne niti zanimljive nikome ko zna kako funkcionise jadna modna industrija i jadni izbor za Mis Sveta .
Sve je to je toliko jadno da nemam reci - tamna strana cele price je toliko tamna da pare i tren popularnosti nista ne znace.
Nema grudi,nema zadnjicu,bez sminke lici na beo zid,nema crte lica,harizmu ne bi prepoznala da joj je ispred nosa i to je lepota.Tjah,koliko povrsan treba biti da se upecas na propagandu.
Ови мушкарци су тежак исподпросек. Збиља се свако пријављује.
Sta ocekivati od muskarca koji se prijavljuje za izbor za mistera. Pametniji bi ispao da uzme da hekla.
Meni je fascinantno kako neki ljudi umisle da su lepi uprkos postojanja ogledala.
Ovi muškarci su primer umišljenih.
Umišljenost ili glupost u ovim slučajevima mu dođu isto.
Можда су били на форуму па су поверовали у комплименте.
Ne bih da ti dajem kompliment za duhovitost.
Protumačićeš pogrešno.
Исто што и од жене. Или мислиш да су мушкарци нешто посебно.
Muskarac treba da bude muzevan. Lepota je zenska stvar.
Ja ne znam kakav vi izbor za mis svijeta gledate,ali na izboru za mis svijeta pobjedjuju ili su negdje u vrhu bas prave ljepotice.
Stvrano postoji i za muškarce, evo prošlogodišnjeg pobednika:
![]()
I prethodnika, 2013.
![]()
![]()