inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
Da netrazim jedan od predhodnih postova,moze i ovde da te pitam?
Zasto mislis da je Srbija nesto losija od bilo koje zapadne zemlje (ne racunajuci finansijsku stranu).Kod mene u Hostel dolaze ljudi iz celog sveta i Ameri i Australija i Afrika i cela Evropa.Retko od kog sam cuo ko je bio u Srbiji,negativne utiske.Imo sam jednog Francuza koji je fan Srbije,cepa sljivovicu,i uzvikuje na cistom srpskom:Srbija do Tokija,a ja mu kazem ko nokija,a on me ne razume.
Imo sam i jednog Amera koji je iz Grcke umesto u Sarajevo slucajno otiso u BG. i tamo ostao ceo odmor.Posle povratka iz Srbije otvorio je nocni klub na splavu i poceo da se poistovecuje sa Srbima kako on kaze sam.Planira da se preseli u BG.
Vidi , bato........ako hoces ozbiljnu pricu.........
samo to, sto drzis hostel, te odvaja , ili bi trebalo od ovih klaustofobicnih , sto mrze sve sto ne nosi sajkacu i opanke..........eto, objasni ti njima, kao predstravnik patriJotske struje , da nisu ameri , evropljani i australijanci mutanti sto jedu decu za rucak, kako su njima pricali na poselima u rodnim vukoyebinama.............
dalje, ako se druzis sa ljudima iz sveta, onda je skroz smesno da me pitas, zasto je srbija losije mesto za zivot od jedne australije, ili amerike........ili bilo koje evropske zemlje, zapadne ili severne evrope...........standard, red, postovanje zakona, kultura ophodjenja, sigurnost ........ma da ne filozofiamo, tamo ljudi zive , bre, ako rade iole normalan posao , punim plucima, a ovde se generacije bore za opstanak...........a o zivotu nema govora