Ko ti majke ti,rece da su takvi muskarci homoseksualci? Sve sto si napisao,sam upravo ja jos mnogo vise,a DALEKO OD TOGA da sam homoseksualac.
To su vrline.Ne place covek,ne placu oci,vec DUSA...a dusu treba imati.
PoZ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ponasaj se onako kako tebi prija,a za ostala misljanja okoline-boli te uvo...nece ti pomoci kada ti treba niti su tada tu,a kada ne treba-eto ti prica i prijatelja koliko volisBlue_Boy:Objasnite mi svi, molim vas, zasto se muskarac koji je osecajan, veran, vredan, nezan i uredan odmah proglasava homoseksualcem?
i da jesi,meni to ne smeta,bolji su od ovih-kvazi normalnih :wink:
Hocu da zaplacem kada sam tuzan, hocu da volim do smrti, hocu da podjednako ucestvujem u kucnim poslovima, hocu da se devojka pored mene oseca kao boginja.............
![]()
Iceman:Blue_Boy:Objasnite mi svi, molim vas, zasto se muskarac koji je osecajan, veran, vredan, nezan i uredan odmah proglasava homoseksualcem?
![]()
Hocu da zaplacem kada sam tuzan, hocu da volim do smrti, hocu da podjednako ucestvujem u kucnim poslovima, hocu da se devojka pored mene oseca kao boginja.............
![]()
Mora da si ruzan... ili *****... ili imas mali *... ili si impotentan... ili...
Blue_Boy:Hocu da zaplacem kada sam tuzan, hocu da volim do smrti, hocu da podjednako ucestvujem u kucnim poslovima, hocu da se devojka pored mene oseca kao boginja.............
![]()
Evo samoda znas da te ja podrzavam u svemu i da delimo misljenja po tom pitanju ali u ovakvom svetu i drustvu koje je iz svakog dana u dan sve gore tesko cemo opstati!Samo budi to sto jesi i neko ce znati to da ceni 8)Blue_Boy:Objasnite mi svi, molim vas, zasto se muskarac koji je osecajan, veran, vredan, nezan i uredan odmah proglasava homoseksualcem?
![]()
![]()
verovatno :wink: samo opusteno 8)Blue_Boy:Bas ste me oraspolozili, mada sada moram sebe da proanaliziram. Ko zna, mozda se samo krecem medju pogresnim ljudima?
![]()
Ko zna?
tamo sam gde....:ponasaj se onako kako tebi prija,a za ostala misljanja okoline-boli te uvo...nece ti pomoci kada ti treba niti su tada tu,a kada ne treba-eto ti prica i prijatelja koliko volisBlue_Boy:Objasnite mi svi, molim vas, zasto se muskarac koji je osecajan, veran, vredan, nezan i uredan odmah proglasava homoseksualcem?
i da jesi,meni to ne smeta,bolji su od ovih-kvazi normalnih :wink:
![]()
uzivkaj i opusteno...
Majche:Pokusacu da ti objasnim ali ne znam da li ces me to shvatiti. Ljudi su navikli da tipovi budu grubi, da se prave da mu maco tipovi, navikli su samo da bude po njihovom, a onda kada su se pojavili tipovi kojima je stvarno stalo do njihovih riba onda su njih prozvali homoseksualcima jer nisu navikli da zene budu "iznad" njih. Oduvek su zeleli da muskarci budu nesto vise od zena mada u poslednje vreme to se menja...![]()
alex_cool:Takvi tipovi imaju ime.......
zovu se Metrosexualci.......
primeri su: Brad Pit ,David Becham, Era ojdanic (haha).......
nisi sam.......
ali si u manjini momce......![]()
Hmm, biti u manjini sa Bred Pitom, Bekamom i ostalim zgodnim,uspesnim, planetarno poznatim multimilionerima? Fuj!alex_cool:Takvi tipovi imaju ime.......
zovu se Metrosexualci.......
primeri su: Brad Pit ,David Becham,
nisi sam.......
ali si u manjini momce......![]()
A sa kim si se takmicio?Blue_Boy:Ako se ne napijas, ne pljujes i ne psujes, nisi "frajer"!
Ipak sam pobedio!
Blue_Boy:Objasnite mi svi, molim vas, zasto se muskarac koji je osecajan, veran, vredan, nezan i uredan odmah proglasava homoseksualcem?
![]()
Ako jesi sve to sto kazes da jesi ODMAH te zenim.
Dobro si video,ZENIM te,necu da cekam na udaju preuzimam situaciju u svoje ruke.
Pa i da jesi derpe nema veze.
Sve to u jednom muskarcu-prosto NEVEROVATNO.