Komandant bele tehnike
Aktivan član
- Poruka
- 1.772
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misle isto što i prije. Jedni mu slijepo vjeruju, drugi vide šansu da se ogrebu za posao ili nešto drugo.
Bolje bi bilo pitanje šta misle oni koji nisu ni opozicija, ni studenti. Oni koji su bili lijeni izaći na izbore, oni koji su se probudili, oni koji su progledali nakon nedavnih dešavanja....
vala nece da moze da se okrivi sirotinja ako svi gledaju tv i vide ovu narko-mafiju da zivi od sverca kokaina i zaduzivanja budcih pokolenja, studenata nprMalo ko njemu veruje.. Uglavnom su ljudi podmazani.. Ljuta sirotinja sitnim stvarima, oni vazniji malo krupnijim, kako ko.. Nasa glasacka populacija je 70% sirotinja.. Na tome je zapad radio 20 godina sto sankcijama, sto bombardovanjem, sto pljackom od strane vlasti koju su doveli.. Sirotinja razara moral, i na tu kartu je zapad igrao..
vala nece da moze da se okrivi sirotinja ako svi gledaju tv i vide ovu narko-mafiju da zivi od sverca kokaina i zaduzivanja budcih pokolenja, studenata npr
ja te cenim, ali ovde si potpuno promasio, sta ima sirortnja od najnovijeg zaduzivanja milijardu oipet? mrvice? valjda su krivi oni koji skupljaju kajmak
nebitno...znace da su u mladosti uradili svetu stvar boreci se za istinu.
da razumes mlade ljude znao bi koliko je to velicanstvena stvar u zivotu svakog pojedinca koji nije mladost sprcao kao deca politicara koja se regrutuju za buduce nosioce vlasti.... dovoljno da vidis lica prvih i njuske vih drugih i sve je jasno cak i onome koji je slabovid.
unutrasnjost je pobedila strah, moguce da si u pravu za proteklu deceniju i vise, ali sada se stvari menjaju, i ovaj moze samo da blefira praznim pretnjamaJa se nadam da si u pravu, ali zadnjih 13 godina te demantuje.. Ja ljude ne mogu da krivim, situacija u unutrasnjosti je katastrofalna, ljudi moraju da zive.. Ima i bogatih lopova koji glasaju za njega, ali oni cine 2-3%.. Ima dosta i ucenjenih.. Moja poenta je da mu niko ne veruje, a jos manje ga voli, bilo da su siromasni ili bogati.. Svi znaju da je lud a zloban..
A oni i dalje vegetiraju u svom balonu ili su čak i agresivno nastrojeni, između ostalog, jer se onaj "Đilasov", na traktoru 'vatao za .enis... Večeras sam majci morao da objašnjavam o čemu se radi (po ko zna koji put)...Na proslim izborima koliko god bili neregularni pominje se da je glasalo 2.000.000 (slovima: dva miliona gradjana)..
zasto , kako njihova odluka...dal je za 2 crvene, sendvic, ideoloski ili da imaju privilegije u privredi,estradi,gradjevini ne bitno
Ta podrska u SNS se u nekom % posle skorasnjih desavanja urusila...al ne toliko koliko protivnici SNS-a misle.Temelj glasaca sns-a su osobe 50,60,70god + a priznacete da su oni vecina u odnosu na omladinu 18-20-30 god
Ja samo vidim, da u Srbiji svaka funjara pobegne u rodno selo kad zasere.Da ce njih Vuciceva SNS diktatura postedeti?
Da njihovom maloletnim sinu SNS diler nece ponuditi da distribuira drogu svojim vrsnjacima?
Da SNS makro nece pokusati da vrbuje njihovu maloletnu cerku da se bavi prostitucijom?
Da nadstresnica bira kada pada, da li je neko SNS ili nije?
Aha, hoce to.
pa sa tom generacijom treba najvise raditi...i najpazljivije u informisanju..jel nemamo toliko omladine koliko imamo ucaurenih baba i deda..a to je lak plen za Vucica i DacicaA oni i dalje vegetiraju u svom balonu ili su čak i agresivno nastrojeni, između ostalog, jer se onaj "Đilasov", na traktoru 'vatao za .enis... Večeras sam majci morao da objašnjavam o čemu se radi (po ko zna koji put)...
Ja bi kamička turio za ministra.Da li su ove volšebne misli zaštićene kao patent i samim tim kao zaštita autorskih prava.
Ako nije, ovo je za javnu osudu o kršenju i progonu gradjana ove države, koji ne misle da treba blokirati slobode kretanja, mišljenja, obrazovanja..
vucicevic reklamira kokain, na tv programu tako sto ga smrce
nek se okupe oko kladže - zaviše narod u crnosad cujem studento se okupljaju kod njega - lokazija dezinformera bese gde je?
„Знате ли где се видимо ускоро?“: Студенти ФПН објавили локацију ДезИнформера
e, pa onda, da se smrkac isproziva? jel su transparenti spremni?
muzicka numera?
ide... samo pumpaj
Mudrosti svako zna ali ih nikad ne primenjuje na sebi
Nikako ne mogu da prežalim što si na drugoj strani!Mudrosti svako zna ali ih nikad ne primenjuje na sebi
Napoleon Bonapatza
Mozes nas na prste nabrojati i nikad nismo mnogo aktivni, za razliku od desetina vasih koji zive ovde.Sto je jace pumpanje jaca i vristanje i aktivnost lojalista, cacija i slicnih na forumu.
Ма шта ти је, за то су све криви Ђилас Тајфун, Слободан Милошевић и Лазар Хребељановић...Da ce njih Vuciceva SNS diktatura postedeti?
Da njihovom maloletnim sinu SNS diler nece ponuditi da distribuira drogu svojim vrsnjacima?
Da SNS makro nece pokusati da vrbuje njihovu maloletnu cerku da se bavi prostitucijom?
Da nadstresnica bira kada pada, da li je neko SNS ili nije?
Aha, hoce to.
Na žalost, ima ih u svim generacijama... Skoro trinaest godina trovanja. Prošle godine su maturirali oni koji su pošli u školu 2012.g... Hitleru je trebalo 6g da dogura do svetskog rata, a mnogo manje do bakljada i koncentracionih logora...pa sa tom generacijom treba najvise raditi...i najpazljivije u informisanju..jel nemamo toliko omladine koliko imamo ucaurenih baba i deda..a to je lak plen za Vucica i Dacica