A sta misle SNS glasaci?

Misle isto što i prije. Jedni mu slijepo vjeruju, drugi vide šansu da se ogrebu za posao ili nešto drugo.
Bolje bi bilo pitanje šta misle oni koji nisu ni opozicija, ni studenti. Oni koji su bili lijeni izaći na izbore, oni koji su se probudili, oni koji su progledali nakon nedavnih dešavanja....

Malo ko njemu veruje.. Uglavnom su ljudi podmazani.. Ljuta sirotinja sitnim stvarima, oni vazniji malo krupnijim, kako ko.. Nasa glasacka populacija je 70% sirotinja.. Na tome je zapad radio 20 godina sto sankcijama, sto bombardovanjem, sto pljackom od strane vlasti koju su doveli.. Sirotinja razara moral, i na tu kartu je zapad igrao..

Kradu se pare na veliko,laze se mrtvo ladno,gazi se preko leseva,medijski se truje..borba ce biti duga.. plebiscitno ih na neki nacin treba ostaviti bez jednog jedinog dinara..da nemaju sta da jedu pa nek jedu jedni druge .to bi bilo najbolje

sahrana.jpg

Malo ko njemu veruje.. Uglavnom su ljudi podmazani.. Ljuta sirotinja sitnim stvarima, oni vazniji malo krupnijim, kako ko.. Nasa glasacka populacija je 70% sirotinja.. Na tome je zapad radio 20 godina sto sankcijama, sto bombardovanjem, sto pljackom od strane vlasti koju su doveli.. Sirotinja razara moral, i na tu kartu je zapad igrao..
vala nece da moze da se okrivi sirotinja ako svi gledaju tv i vide ovu narko-mafiju da zivi od sverca kokaina i zaduzivanja budcih pokolenja, studenata npr

ja te cenim, ali ovde si potpuno promasio, sta ima sirortnja od najnovijeg zaduzivanja milijardu oipet? mrvice? valjda su krivi oni koji skupljaju kajmak

vala nece da moze da se okrivi sirotinja ako svi gledaju tv i vide ovu narko-mafiju da zivi od sverca kokaina i zaduzivanja budcih pokolenja, studenata npr

ja te cenim, ali ovde si potpuno promasio, sta ima sirortnja od najnovijeg zaduzivanja milijardu oipet? mrvice? valjda su krivi oni koji skupljaju kajmak

Ja se nadam da si u pravu, ali zadnjih 13 godina te demantuje.. Ja ljude ne mogu da krivim, situacija u unutrasnjosti je katastrofalna, ljudi moraju da zive.. Ima i bogatih lopova koji glasaju za njega, ali oni cine 2-3%.. Ima dosta i ucenjenih.. Moja poenta je da mu niko ne veruje, a jos manje ga voli, bilo da su siromasni ili bogati.. Svi znaju da je lud a zloban..

nebitno...znace da su u mladosti uradili svetu stvar boreci se za istinu.

da razumes mlade ljude znao bi koliko je to velicanstvena stvar u zivotu svakog pojedinca koji nije mladost sprcao kao deca politicara koja se regrutuju za buduce nosioce vlasti.... dovoljno da vidis lica prvih i njuske vih drugih i sve je jasno cak i onome koji je slabovid.

Biće tu mnogo novih Čeda koji će svoje razočarenje
utapati u alkoholu.

Konsltovati plenume i zborove u svim opstinama i plebiscitno preuzeti instituciju tuzilastva i sudstva...advokati i zapisnicari vrlo dobro znaju koliko su u kriminalu razresiti postojece tuzioce i sudije ,...i zahtevati da trenutna vlast prizna legitimitet novog sudstva i tuzilaztva i moze da se krene u akciju - pokretanje istraznih postupaka i izdavanje naloga za pretres i privodjenje pa da predjemo na posao

Ja se nadam da si u pravu, ali zadnjih 13 godina te demantuje.. Ja ljude ne mogu da krivim, situacija u unutrasnjosti je katastrofalna, ljudi moraju da zive.. Ima i bogatih lopova koji glasaju za njega, ali oni cine 2-3%.. Ima dosta i ucenjenih.. Moja poenta je da mu niko ne veruje, a jos manje ga voli, bilo da su siromasni ili bogati.. Svi znaju da je lud a zloban..
unutrasnjost je pobedila strah, moguce da si u pravu za proteklu deceniju i vise, ali sada se stvari menjaju, i ovaj moze samo da blefira praznim pretnjama

Вучић Нејаки прети насиљем Нишлијама: Бедници, има да дођем у Ниш и све да вас…

УЖИВО: „Ухапсите Вучића“ вичу Нишлије испред станице МУП где је приведен студент!

Na proslim izborima koliko god bili neregularni pominje se da je glasalo 2.000.000 (slovima: dva miliona gradjana)..
zasto , kako njihova odluka...dal je za 2 crvene, sendvic, ideoloski ili da imaju privilegije u privredi,estradi,gradjevini ne bitno

Ta podrska u SNS se u nekom % posle skorasnjih desavanja urusila...al ne toliko koliko protivnici SNS-a misle.Temelj glasaca sns-a su osobe 50,60,70god + a priznacete da su oni vecina u odnosu na omladinu 18-20-30 god
A oni i dalje vegetiraju u svom balonu ili su čak i agresivno nastrojeni, između ostalog, jer se onaj "Đilasov", na traktoru 'vatao za .enis... Večeras sam majci morao da objašnjavam o čemu se radi (po ko zna koji put)...

Da ce njih Vuciceva SNS diktatura postedeti?

Da njihovom maloletnim sinu SNS diler nece ponuditi da distribuira drogu svojim vrsnjacima?

Da SNS makro nece pokusati da vrbuje njihovu maloletnu cerku da se bavi prostitucijom?

Da nadstresnica bira kada pada, da li je neko SNS ili nije?

Aha, hoce to.
Ja samo vidim, da u Srbiji svaka funjara pobegne u rodno selo kad zasere.

Počev od onog selje što otrovao djake pečurkama za pizzu

Pročitaj kako ti se zove država

p.s. pomenuti selja wannabe ugostitelj nije stranačka ličnost niti ga pratila medijska afera nego prosto najobičnija jajara koju policija ne može da nadje pošto šeta iz sela u selo kod razne rodbine

A oni i dalje vegetiraju u svom balonu ili su čak i agresivno nastrojeni, između ostalog, jer se onaj "Đilasov", na traktoru 'vatao za .enis... Večeras sam majci morao da objašnjavam o čemu se radi (po ko zna koji put)...
pa sa tom generacijom treba najvise raditi...i najpazljivije u informisanju..jel nemamo toliko omladine koliko imamo ucaurenih baba i deda..a to je lak plen za Vucica i Dacica

vucicevic reklamira kokain, na tv programu tako sto ga smrce
:lol:
ma majke ti?

sad cujem studento se okupljaju kod njega - lokazija dezinformera bese gde je?

„Знате ли где се видимо ускоро?“: Студенти ФПН објавили локацију ДезИнформера

e, pa onda, da se smrkac isproziva? jel su transparenti spremni?

muzicka numera?
ide... samo pumpaj
nek se okupe oko kladže - zaviše narod u crno
može i neki Bojkot kladža štagaznam eto kod nas nema utakmica koje se nude u stranim kladžama
kod nas izaberu samo visokorizične
eto razloga za Bojkot
E OĆEŠ...
:D

Da ce njih Vuciceva SNS diktatura postedeti?

Da njihovom maloletnim sinu SNS diler nece ponuditi da distribuira drogu svojim vrsnjacima?

Da SNS makro nece pokusati da vrbuje njihovu maloletnu cerku da se bavi prostitucijom?

Da nadstresnica bira kada pada, da li je neko SNS ili nije?

Aha, hoce to.
Ма шта ти је, за то су све криви Ђилас Тајфун, Слободан Милошевић и Лазар Хребељановић...

pa sa tom generacijom treba najvise raditi...i najpazljivije u informisanju..jel nemamo toliko omladine koliko imamo ucaurenih baba i deda..a to je lak plen za Vucica i Dacica
Na žalost, ima ih u svim generacijama... Skoro trinaest godina trovanja. Prošle godine su maturirali oni koji su pošli u školu 2012.g... Hitleru je trebalo 6g da dogura do svetskog rata, a mnogo manje do bakljada i koncentracionih logora...

Back