a sta je to?

Zahvaljujem na tako i toliko opsirnom odgovoru i hteo bih da napomenem koliko mi je drago sto sam saznao jos neke stvari za koje sam bio uskracen od samog pocetka postojanja. Hteo bih da izrazim veliko odusevljenje na iskazanom trudu da se obrazlozi teza pod nazivom "domacin", stoga mislim da sam saznao sve potrebne informacije koje mi trebaju. Na dalje cu poducavato moje sledbenike sa ovakvim tezama.
Veoma zahvalan SMF

Nije fer da mene tjesnogrudog i ostrvljenog malogradjanina usporedjujes sa jednim neshvacenim forumskim misliocem, filozofom i umjetnikom. Opet, tako si toplo izgovorila te veleumne rijeci, osjeca se stravicna snaga tvojih neukrotivih misli, iskreno sam zadrhtao shvativsi da su sva moja besmislena internetska stranstvovanja sitnica naspram tvoje neumorne borbe protiv okova dogme i tradicionalnosti... Ponekad se pitam da li prema meni osjecas sumorni prezir ili nestasno divljenje, a mozda cak i oboje...

nestasno divljenje : ))
tuzni patak mi je vishe drag recimo, drag u smislu forumski drag, cak i kad nije
sramota me je sad malo je lt i drago

nestasno divljenje : ))
tuzni patak mi je vishe drag recimo, drag u smislu forumski drag, cak i kad nije
sramota me je sad malo je lt i drago

Mora da dobro je'be. Totalno si me ukopala svojom neposrednoscu i surovom iskrenoscu, pitam se kako dalje nastaviti internetski zivot u nesnosnom bolu i ljubomornoj agoniji. Vise ste se druzili, vidis, ti si meni jako iritantna (ona dolje kratka rasprava o adolescentima me bukvalno smorila, medju nama svakako nema one sudbinske iskre koja povezuje ljude, razumijevanja i sl.), imponuje doduse sto si prepoznala ironiju u gornjem tekstu bez obzira na humanisticki, pjesnicki i oplemenjujuci sadrzaj, tako da mi je ipak drago sto tako osjecas i mislis, sto je i sasvim prirodno.

aha pa sta bih eventualno mogla da uradim da ti ne budem iritantna, ili je nesto vec prejako u mom bicu i nepopravljivo je
ali mislim da te nisam ukopala nego da me zezas

nismo se bas mnogo druzili

Back