"A sta ako se opet ne digne? A sta ako se opet spusti?"

Znas sta si ti njemu sad rekla?
Ovako da probam: na pr boli ga nesto.
To sto te to boli ne znaci da tebe boli vec boli jedan deo tebe, probaj da ignorises bol i imaj stav, pa sta ako boli.
U ostalom ako boli ruka, ti mozes u setnju nogama, samo nemoj da se plasis.
Samo se seti koliko puta si divne stvari radio tom rukom.
Kiss pozz resila sam ti problem.

Znas sta si ti njemu sad rekla?
Ovako da probam: na pr boli ga nesto.
To sto te to boli ne znaci da tebe boli vec boli jedan deo tebe, probaj da ignorises bol i imaj stav, pa sta ako boli.
U ostalom ako boli ruka, ti mozes u setnju nogama, samo nemoj da se plasis.
Samo se seti koliko puta si divne stvari radio tom rukom.
Kiss pozz resila sam ti problem.
Ehehe, radi se o ponavljajućim negativnim mislima. Ko nije imao anksiozne napade i napade panike to slabo razume. To je kad se mozak programira da štanca strah baš kad ne treba. Imaju ga i studenti itd. Možda saveti upale ili ne, ali ja sam jednom kod sebe prevazišla takva stanja. Sex je ovde samo primer, matrica je univerzalna.

Ehehe, radi se o ponavljajućim negativnim mislima. Ko nije imao anksiozne napade i napade panike to slabo razume. To je kad se mozak programira da štanca strah baš kad ne treba. Imaju ga i studenti itd. Možda saveti upale ili ne, ali ja sam jednom kod mene prevazišla takva stanja. Sex je ovde samo primer, matrica je univerzalna.
Ma nije valjda.

Super. Kad se sledeći put javi panika ili samo negativna misao, pokušaj sasvim da ignorišeš takve misli jer one su samo deo tebe, ne ti sasvim, i da imaš stav pa šta onda i ako se desi. Ako je krut nastavi, ako nije radićete nešto drugo, nedaj samo strahu da ovlada tobom. To se vežba. Setiš se da si je toliko puta zadovoljio i uživaj. Sve najbolje 🌷
Ma da. Evo i sinoc i preksinoc sve normalno u sexu bez ikakvih problema. Ali naravno, iza svega toga je sve vreme bio blagi strah od moguceg neuspeha. Usao sam vec u opusten period, a za sledeci put kad se desi ozbiljniji strah pracen neuspehom, gledacu da ignorisem te automatske negativne misli. Hvala mnogo ☺

Ma da. Evo i sinoc i preksinoc sve normalno u sexu bez ikakvih problema. Ali naravno, iza svega toga je sve vreme bio blagi strah od moguceg neuspeha. Usao sam vec u opusten period, a za sledeci put kad se desi ozbiljniji strah pracen neuspehom, gledacu da ignorisem te automatske negativne misli. Hvala mnogo ☺

na koju adrsu da ovaj nas konzilijum sexologa ispostavi fakturu za savete ?

:D

Back