A sta ako je on bio sa vama da bi "udario recku"

pa i ti si lupila recku eto je l si bar svrsila[/quote]
хахаххахахха мени је ова кафана много забавна особа.
јбт па зар није већини у старту у глави рецка? да не мислиш девичице да нас при првом контакту гледају због тога што смо племените, добре или имамо неке друге квалитете? лол бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
људи су сексуална бића, а рекла бих све више по том питању угрожена. знаш шта? тај слепац је знао шта хоће, а ти за следећи пут сазнај и не тугуј. свака од нас је била рецка, али и они су!

DevicaZ:
Upravo se osecam grozno, pogotovo sto smo oboje cetrdesetogodisnjaci, oboje slobodni.
Kako prostacki i odvratno.Kako se izvuci?

Ja odbijam da verujem u pojam "iskoriscena u seksu". Po meni, jedino kako muskarac moze da iskoristi zenu je, daleko bilo, silovanje. Sve ovo ostalo... To se tako ne zove. U tom trenutku su oboje hteli sex i kakav god da je taj sex bio. Nije ni muskarac kriv, ako on sa tom zenom ne zeli posle vezu. Samo nazalost, postoje i oni mucenici koji pricaju "ozenicu te, budi majka moje dece" i sl. gluposti, neke velike izjave i bla bla, a u stvari hoce samo sex. Ali mislim da je nesreca takvih osoba mnogo veca od nesrece onih zena koje su ostavljene posle sexa. To se desi, povredi te manje ili vise i prodje. Ali onakvim jadnim osobama sa tako glupim razmisljanjem da boli, zivot je protracen zauvek. :wink:

MUDRICA:
DevicaZ:
Upravo se osecam grozno, pogotovo sto smo oboje cetrdesetogodisnjaci, oboje slobodni.
Kako prostacki i odvratno.Kako se izvuci?

Ja odbijam da verujem u pojam "iskoriscena u seksu". Po meni, jedino kako muskarac moze da iskoristi zenu je, daleko bilo, silovanje. Sve ovo ostalo... To se tako ne zove. U tom trenutku su oboje hteli sex i kakav god da je taj sex bio. Nije ni muskarac kriv, ako on sa tom zenom ne zeli posle vezu. Samo nazalost, postoje i oni mucenici koji pricaju "ozenicu te, budi majka moje dece" i sl. gluposti, neke velike izjave i bla bla, a u stvari hoce samo sex. Ali mislim da je nesreca takvih osoba mnogo veca od nesrece onih zena koje su ostavljene posle sexa. To se desi, povredi te manje ili vise i prodje. Ali onakvim jadnim osobama sa tako glupim razmisljanjem da boli, zivot je protracen zauvek. :wink:

Nekad je mudrost baš uvijena u folije....

Vragolasta Amfibija:
jupi !!!

sex bez osecanja...

dosadise mi vise fini

Fini na rečima , a džentlmeni u seksu...

Neke žene se za...jebu pa požele sledeću kombinaciju

Mangup u društvu,
Bik u krevetu,
Gospodin u kući....

Primamljivo , zar ne, ali samo na prvi pogled.
Ovo jeste u modi , ali većina su uvek glupače jer....
prava stvar je.......

.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......
.......

Mangup u krevetu,
Gospodin u društvu,
Bik u kući

Vragolasta Amfibija:
ne,prava stvar je

tigar u krevetu
lisica oko vrata
mecka u garazi
i
majmun koji ce sve to da plati

Svoj se svome raduje,
neko od života pristaje da pravi zološki vrt, da bi imao dovoljno banana....

Neko , odluči drugačije....
Ja sam mislio da pričamo o partneru, a ne o švaleru...(ako ti je kući majmun, onda poželiš nekad i da budeš žena , a ne samo majmunica , psihološki dokazano.)

Tuzni_patak:
Vragolasta Amfibija:
ne,prava stvar je

tigar u krevetu
lisica oko vrata
mecka u garazi
i
majmun koji ce sve to da plati

Svoj se svome raduje,
neko od života pristaje da pravi zološki vrt, da bi imao dovoljno banana....

Neko , odluči drugačije....
Ja sam mislio da pričamo o partneru, a ne o švaleru...(ako ti je kući majmun, onda poželiš nekad i da budeš žena , a ne samo majmunica , psihološki dokazano.)

ahahah

nashli su se

selo :D

el ovo okrutno od mene. ocu da budem okrutna

Da se vratim na samu temu ovde.
To udaranje recki,te gluposti,kres varijante koje prolaze,ja se zaista pitam prolaze li ili ipak ostaju da zive u podsvesti tih ljudi koji su skloni samo ka tome da nesto kresnu.
Ja licno znam da nikada ne bi pristao na nesto tako jer sam siguran da bi se vremenom ipak probudilo u meni secanje na jednu devojku sa kojom sam tako neobavezno spavao.
Sta vise,usudio bi se da idem tako daleko da kazem i da je to sam cin prevare pravog partnera sa kojim si u vezi,ili sa kojim ces biti u vezi.
Cemu kres varijante?Zar nije lepse probuditi se ujutro pored one osobe sa kojom si proveo sjajnu noc i tu prosto nije kraj,dolazi dan i vas dvoje ostajete zajedno.To je Istina.

Dont_Break_The_Oath:
Da se vratim na samu temu ovde.
To udaranje recki,te gluposti,kres varijante koje prolaze,ja se zaista pitam prolaze li ili ipak ostaju da zive u podsvesti tih ljudi koji su skloni samo ka tome da nesto kresnu.
Ja licno znam da nikada ne bi pristao na nesto tako jer sam siguran da bi se vremenom ipak probudilo u meni secanje na jednu devojku sa kojom sam tako neobavezno spavao.
Sta vise,usudio bi se da idem tako daleko da kazem i da je to sam cin prevare pravog partnera sa kojim si u vezi,ili sa kojim ces biti u vezi.
Cemu kres varijante?Zar nije lepse probuditi se ujutro pored one osobe sa kojom si proveo sjajnu noc i tu prosto nije kraj,dolazi dan i vas dvoje ostajete zajedno.To je Istina[/b

a
].
nas li ti koliko je to tesko nekim ljudima? naravno da je lepse, ali nisu svi nasli tu osobu sa kojom ce da podele dan posle...imaj sluha...pozdrav

Back