I_am_what_I_am
Aktivan član
- Poruka
- 1.869
A gde je prvi test? Ja sam mislio da je prvi (I DRUGI) krug već završenJa nisam... ja imam toliku tremu pred 1. test da je to nenormalno... :\
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je prvi test? Ja sam mislio da je prvi (I DRUGI) krug već završenJa nisam... ja imam toliku tremu pred 1. test da je to nenormalno... :\

Dijalozi pri kraju Section 1
xDKako vam je bilo u Nisu danas,ljudi??Dijalozi pri kraju Section 1
xD
I tako sam skoro sva pitanja u tom delu na kraju zaokruzivao na srecu... uspeo sam da se snadjem jedino kod pretposlednjeg i poslednjeg... 

A i onaj poslednji tekst u Reading Part-u mi je bio toliko smoran, jer mi je koncentracija bila bukvalno na NULI, i tu sam izlupetao svasta...

Istoooo. To dok sam radila sam bila bas umorna i dekoncentrisana, pa sam zaokruzivala onako, cisto da ne ostavim prazno
Zato i sumnjam da cu uopste proci...
![]()
Ali, dobro, uvek ima sanse... i da smo uradili malo losije zbog toga, opet niko nije uradio savrseno, tako da... ko zna... 

Eee..Nije me bilo mesec i po dana na forumu.
Zvao sam pre neki dan ovaj savet i rekli su da im nisu stigli rezultati ni za jedan grad u Srbiji i da ne znaju kada ce, ali da nece skoro. Ne sekirajte se, polako.![]()

Upravo su mi javili da sam prošla u 3. krug!!! Polagala sam u Beogradu. AAAAAAAAAAAAAAASO HAPPY.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam mogla da verujem
kada sam otvorila mejl.