A-SMYLE Prijave 2011

pozz ljudi..nisam bio na forumu skoro mesec dana tako da vas nisam ispratio..Ako moze neko da mi da sve linkove koji ce mi koristiti (testovi,kvizovi,grupe), neka ih stavi u jedan post..
Sto se tice placementa..California,Arizona,Texas..ali nije mi to tako vazno,samo da prodjem xD.
Thanks svima,much love

Pa nema linkova za testove,msm jedino ovo probaj da uradis http://www.mogi.co.rs/linkovi-skola...tranih-jezika/testovi-svih-stranih-jezika.php ima 100 pitanja,to smo mi radili,na 12-oj strani smo pisali rezultate,inace ja sam opet uradio i bio najbolji,a prvi put sam bio najgori :D ,mozes da probas i ovo http://www.ets.org/Media/Tests/SLEP/slepmanual.pdf ,mada je ovo prelako,ali ovako nesto bi trebalo da nam daju,inace to uzmes notepad,upises odgovore pa onda na kraju pregledas koliko ti je tacno.
A sto se tice grupe,napravio sam pre 3 nedelje https://www.facebook.com/groups/134065400017753/ nema nas jos puno u grupi tako da nema ni neke aktivnosti u grupi,pa uglavnom samo ovde pisemo,inace kako se zoves? (nznm dal si rekao) ja sam well guess :D TheExtreminator je Dusan,TheShiccFunk je Saska,Jelena i Sandra vec mozes da pogodis :D i Sixpence je Strahinja,znaci od ovih aktivnih :)

U trecem krugu imas igricu u kojoj ucestvuje 5-6oro. Mi smo imali temu pusto ostrvo. Doziveli smo brodolom, nasli smo se na pustom ostrvu i sta cemo uraditi da se spasemo. Kako cemo podeliti duznosti dok smo na ostrvu, ko ce biti zaduzen za lov, spremanje hrane, pecanje, pravljenje sklonista. Traje oko 10-15 minuta, nije tesko videcete.

Pa evo da se predstavim lepo, da ucestvujem u diskusiji a ne da budem stalker :D ja sam Marina iz Bg-a i sad krecem u 2. srednje (tacnije sutra :sad2:) tako da mi je ovo zadnja prilika da se prijavim za a-smyle. Mislim da imam solidno znanje iz engleskog pa predpostavljam da cu proci prva 2 kruga ali za ostale... ne znam bas, sve u svemu, sta bude bice. Srecno svima koji zele da odu u USA :ok: :bye:

nisam znala da postoji Amerika :D salim se naravno, nije mi bilo na kraj pameti skolovanje u inostranstvu i slicno, sad sam preko raspusta saznala da je moja tetka zavrsila 3. i 4. srednje u USA pa pomislila "sto ne bih i ja" :p(ali samo 3. ofc) i saznala na netu za a-smyle iiii eto me ovde!

E ljudi,ja sam pozaboravljao ko je koji razred prvi ili drugi,pa ako ima nekog kome je sad bio prvi dan srednje neka kaze kako je bilo .:)
Ja sam sad dosao pre sat dva,uglavnom bilo je toplo citavo vreme,dosadno i svi smoreni :D Nastavnici nam se predstavili itd. i doneli nam radosnu vest da i u subotu idemo u skolu...:)

Ma vama prvacima bice super prvih nedelju dana. :D Mozda i dve. :D Dok se upoznate sa profesorima, dok ucite neke lagane lekcije... Ali zato bicete u centru paznje cele skolske godine, mislim - ne bas pozitivno. :D Salim se, ali hocu da kazem da je uvek tako, prvake najvise pitaju u pocetku, dok vas upoznaju. :) Ma bez brige, proci ce i to i smejacete se prvom razredu. :)
I nas je razredna danas obradovala. :) Vec sledece nedelje imacemo test iz matematike (jer nam ona predaje matematiku) i to gradivo iz prvog razreda. Divno.

nama su se samo predstavljali,tjst samo dvoje,razredna i jos jedan nastavnik,a sutra ce se drugi predstavljati tako da nece ni onda biti nekih zadataka vrv.A drugovi koji idu u gimnaziju vec dobili domaci...
Inace ja sam u gradjevinska,arhitektonski tehnicar,nznm dal sam rekao ali svejedno... :)

Meni je danas isto bio prvi dan i nije bilo lose. Razredna i jos 6 nastavnika su nam se predstavila i mi smo dobili kao neki domaci - nista posebno samo da napisemo ili sta vec (valjda moze i usmeno) nesto o sebi na engleskom za sutrasnji cas i to je to :)

Back