...a, sme li neko biciklom po zapadnoj srbiji ...?

• Začetnik teme Začetnik teme 5net
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

5net

Početnik
Poruka
11
biciklom: novi sad - ruma - sabac - loznica - ljubovija - bajina bašta - tara - višegrad - mokra gora - nova varoš - ivanjica - novi pazar - raška.

kasno objavljujem poziv, ali ako neko ima vremena, i želi u umerenoj vožnji preci na jedinstven nacin navedenom putanjom ili deo puta, ima elementarnu kondiciju, solidan i ispravan bicikl, osnovnu opremu i dobru volju, strpljenje, odgovoronost, neka me kontaktira na mail odiseja3001@gmail.com ili na telefon 069-501 5005.
planiram krenuti iz okoline novog sada u utorak - sredu (30-31. avgusta), na putu provesti oko 7 dana, uz ranojutarnje polaske, pauze tokom puta i vecu pauzu oko podneva, obilazak zanimljivih lokacija, fotografisanje.
spavanje pod šatorom, ili snalaženje na putu, a u najgorem slucaju pronalaženje jeftinog smeštaja pre mraka, ako i izbegavanje vožnje po mraku.
ako ovo neko cita a živi na toj deonici, može se pridružiti usput, ali i pomoci oko smeštaja, uzvracam pri vašem prolasku kroz moj kraj.
prvi put sam vozio prošle godine (istok srbije), i shvatio sam da je volja najvažnija, koja donese snagu, a ne skupa oprema i olimpijske pripreme.
pozdrav svim ljubiteljima ovog i drugih vidova putovanja.

Back