A sa cime cemo to uci u EU

Poruka
4.292
Pitam se pitam, obzirom da stalno nama pravoslavnima EU ultimativno trazi da se odrcemo jedno po jedno i teritorija i pojedinih elemenata drzavnosti, i sa cime, sa kojom to teritorijom, na kraju cemo uci na NIKOVDAN u EU?

Sadasnji ovi beskicmenjaci na vlasti dace Kosovo, pa sledeci koji dodju to jest koje postavi satanisticki novi svetski poredak dace i Vojvodinu, itd itd. Pitam Vas Srbi sa cime cemo mi to uci u tu zlu EU kad udjemo jednog dana na nikovdan? Tursku isto lazu decenijama. Turskoj bar ne postavljaju nikakve uslove, mozda zato sto je muslimanska, dakle satanisticka.

Vidite braco Srbi EU, to jest satanisticki novi svetski poredak, je jako zgrabio Srbiju u svojim kandzama i seje zlo, nemastinu, krizu, glad, jad , bedu, smrt po Srbiji. Nemojte ocekivati od politicara da nas izvuku iz tog stiska zla. Ovo sto nam se desava je zato sto radimo lose stvari, sto smo se dusom i svojim delima odvojili od Pravoslavne Vere. Izlaz iz svega ovoga i ulazak u blagostanje moze doneti jedino pokajanje, pomirenje sa bliznjima i sa Crkvom i da se vratimo dusom i svojim delima Pravoslavnoj Veri i zivimo po Pravoslavnim pravilima. Ne cinite cedomorstva, ubista, kradje, preljube, razvrat, blud i td. i spas i milost ce doci.

A pazi ja ne kapiram jednu stvar. Ok ucenjeni su zivotno ili kupljeni ova trojica glavnih politicara na vlast ali oni imaju izlaz. Zasto jednostavno ne pokrenu lavinu patriotizma i kad svi nasi politicari na vlasti budu patriote i suprotstave se zloj EU i odbiju sve sto dolazi iz EU i amerike, kanade i australije onda nema cega da se boje jer onda satanisticki novi svetski poredak ne moze da ubije ovu trojicu glavnih politicara u Srbiji posto su svi ispod njih za istu ideju, za ideju da rade dobro za srbiju i ne pristaju na satanisticke ultimatume koji unistavaju i rade protiv naroda Srbije.

To me navodi na to da oni u stvari i iz dna duse ne zele da rade dobro za Srbiju. Znaci da zele imaju izlaza kako da rade dobro a pri tome i da se zastite od atentata

Poslednja izmena:
Ej ova krstarica je pukla nacisto gle koliko slabo ljudi posecuje forum, koliko se secam ranije napises neku temu ono krene bujica odgovora a sad danima na prvoj stranis toje iste teme. pa nema lepo sam im ja porucio da ne brisu teme koje im se ne dopadaju i ne terorisu posetioce. A interesantno da brisu samo one teme koje su patriotske i koje zagovaraju Istinu Hriscansku veru i slobodu a kad govoris protiv Srbije onda si ok i ne brisu teme. izgleda da je i na krstarici satanisticki novi svetaki poredak pustio pipke kao i na ostalim TV i novinskim medijima u Srbiju pa se istina brise i zatire.

Можда није лепо.... ал са голом гу зицом.

Ovako brate

558011_10200722330286917_1919806128_n_zps23b50d90.jpg

LINKLINKLINKLINK

Lepo ja kazem da je Dacic samo folirao ovo zadnje kao tvrd stav da nema popustanja i da je maksimalna samouprava i autonomija na severu kosova minimum minimuma!!! To su mu naredili ovi iz satanistickog novog svetskog poretka kao eto sad ces malo kao da nam prkosis ovo ono. Znaci sve je to deo scenarija da se zamajava ovaj ionako kontuzovan Srpski narod. Eto vidimo da ce marioneta Dacic zajedno sa prodanim dusama Tomislavom i vucicem dati sve sto od njih trazi satanisticki novi svetski poredak.

Back