NislijeCZ
Primećen član
- Poruka
- 656
SAMO GAZI MOCNA VUCICE!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes valaNavijači Rome klanjaju se Mirku Vučiniću. Lućano Spaleti zahvaljuje Mirku Vučiniću. Roberto Manćini ne može mirno da spava zbog Mirka Vučinića...
Kapiten crnogorske reprezentacije, nikšićki fudbalski biser i sinoć je pokazao kakav je as - ponovo ga klupa nije žuljala, već motivisala da pruži još jednu igru za pamćenje, postigne gol koji Romu drži u trci za skudeto.
Vučinić je ušao desetak sekundi nakon što je Kaka doveo Milan u vođstvo (56. minut), digao Romu iz nokdauna i napravio pritisak na odbranu Milana, a sve krunisao u 81. minutu - izbjegao je ofsajd zamku i rutinski matirao Kalača. Bio je to njegov četvrti gol u Seriji A ove sezone, a drugi protiv Milana. U prvom dijelu sezone odlučio je duel na "San Siru"...
"Vučinić možda zabrlja na manjim utakmicama, ali zato je pravi kada je gusto. To je odlika vrhunskih igrača", napisala je sinoć "Gazeta delo sport".
Inter danas dočekuje Palermo, nakon stresne sedmice - eliminacije iz Lige šampiona, igranja sa ostavkom trenera Manćinija.
- Teška utakmica nas očekuje, ali ako budemo igrali kao protiv Liverpula nećemo imati problema - kazao je Manćini.
to su Vijesti a oni nisu poynati po objektivnosti.jes vala
sve kosmari zbog njega
al da ubija to jes
jedini dobar igrac koji je izasao iz Niksicke skole
posle cuvenog Bokana "Tenka u kopackama".
to su Vijesti a oni nisu poynati po objektivnosti.
Nije bas jedini.Poleksić je solidan golman,ima onaj Nikezić.
pa ne znam jel to bas niksicka skola , ja mislim da je on rano otisao u italiju..jes vala
sve kosmari zbog njega
al da ubija to jes
jedini dobar igrac koji je izasao iz Niksicke skole
posle cuvenog Bokana "Tenka u kopackama".
pa ne znam jel to bas niksicka skola , ja mislim da je on rano otisao u italiju..
ej...Sigurno je niksicka skola jer je tek sa 17 otisao u Italiju...

forza sutjeskaZa sta respect? Za niksicku skolu fudbala.. Ha Ha Ha![]()

tkacio:
tkacio:
kako:???:3-1 od Palerma koga je prosle godine dobila sa 4 gola razlike

tkacio::???:
SAMO GAZI MOCNA VUCICE!!!!

Postigao onaj iz Kluza dva lepa gola... Istorijska pobeda za Rumune...
Samo gazite mocnu vucicu![]()