A.S. ROMA

Navijam za Romu i imam njen navijacki sal...Na njemu mi pise na italijanskom sledece:
"dal nostro cuore un solo grido...grazie roma"pa ako neko zna italijanski da mi to prevede.
Bas me zanima sta znaci...

Momci, šta mislite povodom sutrašnjeg derbija? Inter-Roma. Niti Inter ima nekog posebnog razloga da se brani, niti Roma ima šta da izgubi. Mislim da to obećava dobru utakmicu koja bi mogla da vrati malo života u već upola završenu sezonu.

Zbog ovog je Toti najača faca

Posle završetka karijere neću biti trener

Toti je saopštio da će aktivno igrati još pet godina i da za to vreme želi da dostigne kvotu od 200 golova u dresu ’’vučice’’, a kao najveći cilj sebi je odredio osvajanje Lige Šampiona sa Rimljanima.

http://www.**************/sport.php?category=sport&id=21134 :) :) :) :)

A svi vide Lion kao neki strah i trepet. Možda u Francuskoj već 6 godina kidaju sve živo, al u Evropi ne mogu dalje od 1/4 finala. Dokaz koliko je francuska liga jaka!

Zahvaljujem se svim ljudima dobre volje koji su tako prijatno uputili čestitke na adresu Vučice...:D
Kakav podvig, to se očekivalo ;D. Neka mi izvinu navijači Intera, ali malo mi je godra što su ispali, jer kidaju u Serie A.
Mancinijev go je sjajan, momak je u životnoj formi, a odbrana je od betona. Mexes i Chivu se kontaju odlično.

Back