А реално

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
сад нешто размишљам и проваљујем колико је глупа фора реч "изгубио/ла" сам невиност, мсм кад мало боље погледаш није се ту ништа изгубило, јер да се изгубило могло би се и наћи, тако да захтевам нови термин за употребу... Ово стварно нема смисла колико је глупо.

Па не може то баш тако хирикуууууу.. Нпр може да се каже "негде је изгубио руку" то значи да се не зна тачна локација догађаја, а не као изгубио је руку, сада ће да је нађе..

ja imam moc
images

сад нешто размишљам и проваљујем колико је глупа фора реч "изгубио/ла" сам невиност, мсм кад мало боље погледаш није се ту ништа изгубило, јер да се изгубило могло би се и наћи, тако да захтевам нови термин за употребу... Ово стварно нема смисла колико је глупо.

Stvarno velika nepravda :hahaha:

pa izgubila je opnu, tacnije nenju celovitost, posto su ostaci i dalje tu vidiljivi
a moze da ga vrati (mislim opet na celovitost) operativnim putem, pa onda sve iz pocetka :mrgreen:

:zcepanje: ostala sam bez nevinosti...

То је већ политички коректно :lol:

Stvarno velika nepravda :hahaha:

Да знаш да јесте. :lol:

pa izgubila je opnu, tacnije nenju celovitost, posto su ostaci i dalje tu vidiljivi
a moze da ga vrati (mislim opet na celovitost) operativnim putem, pa onda sve iz pocetka :mrgreen:

Ако може поново да је направи онда је само покидала, порушила, шта већ може да се каже за то, никако изгубила, јер тачно зна где је отишла :lol:

Back