A ovaj ...vaše trenutno stanje je?

neću pare da ti uzimam.al ću probam da prevedem:
"Da li si zaljubljen (samo) u mene, od malena pa do sada,
došlo vreme da te uzmem ,
ali ti se razbole :( "
Nije valjda da je to, a?

netacno, "si zaljubiv jedno mome" ne znaci to jer "mome" ne znaci "mene
ja se ne pravim da znam nesto sto ne znam, a ko je lud da to radi neka radi

znači momče, znam bre..
pise na sajtu koji sam dao sa tekstom, - a pise na engleskom, ne znam zasto - da jedna varijanta je sa momce koja se pjeva u narodu a druga sa mome, sto znaci kao sto rece отписана - devojka
inace, predivna instrumenala od vlatka stefanovskog, preporucujem "posebno svakome" da cuje од 1:00, посто поцетак смара, од 4:06 до 4:10 изводи невјероватну акробацију на gitari

Poslednja izmena:
proracunato :namcor:
nerviram se , sutra u neprijatnom društvu moram biti
Sada , pravac obaveze , kuća , jbg

- - - - - - - - - -

pise na sajtu koji sam dao sa tekstom, - a pise na engleskom, ne znam zasto - da jedna varijanta je sa momce koja se pjeva u narodu a druga sa mome, sto znaci kao sto rece отписана - devojka
inace, predivna instrumenala od vlatka stefanovskog, preporucujem "posebno svakome" da cuje од 1:00, посто поцетак смара, од 4:06 до 4:10 изводи невјероватну акробацију на gitari

Duguješ mi bar čokoladu al ajde

...zato što po celi dan visim na forumu i grickam kolačice. A mogla sam prošetati sat, dva, preći 10 km i ubiti 80 grama čiste masti. Baš le lep i tmuran dan :)

Mi na zapadu imam pametne telefone i app krstarica

Od 4:45 sam na nogama od toga 7 sati na poslu

Bila sam dosta na frisko vazduhu

ali recimo da je tebe neko udavio pre dva dana nebi išao narodu na živce

:kolac:

Vi srbi meni idete na živce

Jer petljate i lazete čim zinete

+

Nemate mooda da priznate vaše slabosti

Mi Srbi smo rođeni da skacemo po zivcima svima koji su usvojili zapadne vrednosti tipa red, rad i disciplina. Može nam se, živimo ko bogovi a ništa ne radimo, samo zajmimo pare i trošimo vaše donacije. Raj :)

- - - - - - - - - -

Zabole me gde je on

Liči svakako na nekog kosovare

Mama mi je Albanka a tata Hrvat, kršten sam u pravoslavnoj crkvi. Mnogo smo jaki mi Srbi :)

Back