gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Za poklon bi dobili letovanje u Gazi.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za poklon bi dobili letovanje u Gazi.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Imas konja jos?Nema boljeg resenja... Em se resis skota em pijes jedes i veselis se![]()
Imas konja jos?![]()
Perso, docu cu na konju po tebe, zivecemo srecno i izrodices mi troje deceImas konja jos?![]()
Za poklon bi dobili letovanje u Gazi.
Ne.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Od uspomena se ne zivi bilo dobre bilo lose ,ovo je sadasnjost i ovo je momenat zivota.Zvao bi je na svadbu bas se to razmisljam ovih dana i da se penje na sto
A dobro Enina, svi smo nekad bili budale i sve je to za ljudekoliko suza sam prolila..porodicu uznemiravala..budila se u neka doba..placem.
bilo proslo..ali nebi s njim vise nikad kontakt.A dobro Enina, svi smo nekad bili budale i sve je to za ljude
Ima samo jedna bivsa kojoj bih bio kum bez problema, mada je sad vec kasno, ima dvoje dece i solidan, moze se reci skoro odlican brak.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Ma jok, nema veze...Bivši mora imati kuma, a ja moram imati kumu. Kol'ko se ja razumem u svadbarske stvari.
I od kuma?Ima samo jedna bivsa kojoj bih bio kum bez problema, mada je sad vec kasno, ima dvoje dece i solidan, moze se reci skoro odlican brak.
Ostali smo u super odnosima, nismo se razisli u svadji, nije ostalo nista nedoreceno izmedju nas. A i ona to zasluzuje, zaista.
Ma jok, nema veze...
Nem' pojma, nisam nikad bio talentovan za poklone....I od kuma?
Od gastosa samo kucni bioskop hi hiNem' pojma, nisam nikad bio talentovan za poklone....
Ma kristalnu ciniju za voce, made in Zajecar. Nista manje.Od gastosa samo kucni bioskop hi hi
Ma jok, nema veze...