- Poruka
- 55.168
Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta bi poklonili?Aha, ukoliko je bivša, bivša, tako da više nemam te vrste emocija, a da mi je ipak draga osoba![]()
Ne bih!Lepa uspomena, ostaje lepa uspomena. Ako je uopšte i bila lepa.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Ne.Da li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Jaooo znam, a od kume dva grobna mesta![]()
Sto ne mozes?Čekaj bre, ...ja mu i ne mogu biti kuma, jbt! Perso... , ubiću te!![]()
![]()
Nisam dovoljno pismenaJaooo znam, a od kume dva grobna mesta![]()
Bivši mora imati kuma, a ja moram imati kumu. Kol'ko se ja razumem u svadbarske stvari.Sto ne mozes?
Pa cula sam da vi gastosi sada stavljate strumfove u dvoriste mesto pozlacenih lavova pa eto ideje.Nisam dovoljno pismena za ovake teme
Nisam dovoljno pismena
Zbog toga samo NE
Kupila bi neki poklon nesto ružno i grdno a skupo niti gledat niti baciti
Ma jokBivši mora imati kuma, a ja moram imati kumu. Kol'ko se ja razumem u svadbarske stvari.
Ne bih nikada nikome kumovala, a tu spada i bivsa ljubavDa li bi kumovali nekoj bivsoj ljubavi i zasto da ne?
Pa cula sam da vi gastosi sada stavljate strumfove u dvoriste mesto pozlacenih lavova pa eto ideje.
Vise volim cvećePa cula sam da vi gastosi sada stavljate strumfove u dvoriste mesto pozlacenih lavova pa eto ideje.
XDNisam dovoljno pismena za ovake teme
Nisam dovoljno pismena
Zbog toga samo NE
Kupila bi neki poklon nesto ružno i grdno a skupo niti gledat niti baciti
To samo ovi iz Istočne Srbije i okoline Požarevca, budi bog s nama!Pa cula sam da vi gastosi sada stavljate strumfove u dvoriste mesto pozlacenih lavova pa eto ideje.
Pa ti onda muskatleVise volim cveće
E ne diraj mi istocnu srbiju!To samo ovi iz Istočne Srbije i okoline Požarevca, budi bog s nama!![]()
Sorry!E ne diraj mi istocnu srbiju!![]()
Može, ...sve za pare!To po starinski, sad mož i dve kume il dva kuma il jedan dva nešto treće
BugariTo samo ovi iz Istočne Srbije i okoline Požarevca, budi bog s nama!![]()