А од Грка цвет или нож у леђа?

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.907
ауторска тема

Потреси у свету , запад на све начине удара на словене и православље а од Грка ни трага , ни гласа ..они ћуте , поколоњени Западу , западњачком Богу се моле

Турци су стали уз Русе , али Грци нису ..шта да очекујемо од Грка, цвет или нож у леђа?

Poslednja izmena od moderatora:
ауторска тема

Потреси у свету , запад на све начине удара на словене и православље а од Грка ни трага , ни гласа ..они ћуте , поколоњени Западу , западњачком Богу се моле

Турци су стали уз Русе , али Грци нису ..шта да очекујемо од Грка цвет или нож у леђа?
babuska, ti kao da si pala sa marsa... jel znas koja je godina sada?
danas se gleda jedino i iskljucivo INTERES! nema tu nikakvog pravoslavlja, bratstva, prijateljstva (niti je verovtno ikad bilo)... samo LOVA!
Rusi razaraju Ukrajinu! sta dalje treba o pravoslavlju da se prica!?

Poslednja izmena od moderatora:
Је л' гледате на "Србија глобал" како су Грци етнички очистили Србе у Грчкој?
Нису их "етнички очистили" него су Србијанци у Грчкој погрчени јер је Грчка била национална држава по систему држављанство = националност. Као Француска. Свако ко има држављанство Француске без обзира на етничко порекло, расу и веру је Француз. Тако је и са Грчком.

Нису их "етнички очистили" него су Србијанци у Грчкој погрчени јер је Грчка била национална држава по систему држављанство = националност. Као Француска. Свако ко има држављанство Француске без обзира на етничко порекло, расу и веру је Француз. Тако је и са Грчком.

Добро, мрзело ме да куцам у детаље. Шаргић је тотално цоол, а ја волим да гледам забавне емисије на Србија глобал.

Grci su za vreme bivše Jugoslavije bili jedni od retkih naroda koji su nam držali vize. Mogli smo da putujemo gde smo hteli po Evropi, a za Grčku - vize. Ukinuli su nam ih kad i ostali - pre desetak godina.

Nisu Grci nama nikakvi prijatelji, bar ne kolektivno. Pojedinaca, naravno, uvek ima. Bilo je i Grka koji su pomagali naše ljude za vreme rata.

Živimo u 2022. i religija više nije od velikog značaja. Šta znači Poljacima i Italijanima što su i jedni i drugi katolici?! Valja će zbog toga da se nešto mnogo vole i podržavaju. Baš ih briga.

Pre neku godinu u razgovoru s jednim Nemcem od svojih 40-ak godina - pitam ga šta je po veroispovesti, jer znam da njih ima i protestanata i katolika. On se doslovno prenerazi i reče mi da sam prva osoba koja ga je u životu tako nešto pitala.

Manite se deljenja ljudi po religijama ovde po Evropi......

ауторска тема

Турци су стали уз Русе , али Грци нису ..шта да очекујемо од Грка, цвет или нож у леђа?
Turci stali uz Ruse? Turska glavni neprijatelj Grcke. I neko ocekuje da Grcka podrzi prijatelja Turske? A sto se pravoslavlja tice zar ne udara Rusija na pravoslavnu Ukrajinu sve na celu sa mudzahedinima iz Cecenije i uz Alah Ekber?

Је л' гледате на "Србија глобал" како су Грци етнички очистили Србе у Грчкој?

НИсам гледала , али ако су правили емисију о томе , то је супер , свака им част ..пошаљи линк за емисију о којој говориш

Turci stali uz Ruse? Turska glavni neprijatelj Grcke. I neko ocekuje da Grcka podrzi prijatelja Turske? A sto se pravoslavlja tice zar ne udara Rusija na pravoslavnu Ukrajinu sve na celu sa mudzahedinima iz Cecenije i uz Alah Ekber?

Русија не удара на православну Украјину , ако ниси знао та православна Укрјаина је сада у саству Руске Федерације , ти православни људи су гласали за уједињење са РФ а ови против којих се бори Русија су маринете Запада и западно оружје

Back