- Poruka
- 51.813
moj komsiluk

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То није паметно...Zar se ljube u placenom sexu?
To i ja kazem, zene koje se puno nude radje ga izdrkaj pre susreta, a sa povucenim zenama mozes dvoja puna jaja doneti.Stari ljudi kazuju dje ti puno obećaju malu ćesu ponesi
To i ja kazem, zene koje se puno nude radje ga izdrkaj pre susreta, a sa povucenim zenama mozes dvoja puna jaja doneti.
Ma zato što torbaš iz hobija....Ljudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
Ugadjam svojim kohonesimaMa zato što torbaš iz hobija....
sviđa mi se toAli ima nesto u tome. Ako je nekome stalo, putovace. Ja sam recimo vozila 30 km da bi se redovno vidjali.
Jednom sam i 140
Jednom sam i 230.
Ali za vecinu ne bih vise od 10.
Paula je moj tip žena,kladim se da voli 3 do 5 puta dnevno kao i ja,onako da bude dobroo.to se zove prava žena!Ugadjam svojim kohonesima
Sinnke,ti i neka koju si nasao usput za 50-60 evrića u kamionu,akcijaDve splićanke sam ja istorbao. Izgleda da me vole dalmatinke.
Paula, u pravu si apsolutno,,,ovo za 10km, mozda je i to previse...nekada sam isao pesaka i biciklom, zbog nekih devojaka...mladost, ludost...a i strastAli ima nesto u tome. Ako je nekome stalo, putovace. Ja sam recimo vozila 30 km da bi se redovno vidjali.
Jednom sam i 140
Jednom sam i 230.
Ali za vecinu ne bih vise od 10.