Pomozite da vidim sličice koje kačite, ne vidim nijednu i ne mogu da ih otvorim, a ne znam šta je u pitanju.
Inače nešto mi malo pišete u ovoj temi, šteta, savršena je. Pošto mi se kucka ja ću malo da filozofiram a vi nemojte da mi zamerite...
Mislim da drugarstvo ne može da se "protera", ma kako da uradite, i ma šta da uradite ono će biti tu, ako je uopšte drugarstvo. Pomalo mi i sam pojam drugarstvo zvuči nedefinisano i mislim da ta faza traje kratko a da iz njega ili dobijemo prijatelja ili se udaljimo toliko da nemamo ni drugara. Čini mi se da je to onaj period od momenta kada nas neko zainteresuje kao osoba i da vrlo brzo iz daljeg upoznavanja uspemo da ga smestimo u neku od kategorija koje su malo bolje vezane, jačim osećanjima i iskrenijim postupcima ili ga jednostavno odbacimo zbog toga što nam ne odgovara kao osoba. U oba slučaja nastavak je bolji od toga da imate drugara koji je samo drugar, a mislim da je jedini izuzetak od ovog pravila samo osoba koju izuzetno retko srećete i sa kojom malo komunicirate. Lepo je imati i druga sa kojim možete povremeno da se sretnete ispričate ili provedete ali je mnogo bolje imati prijatelja...