A KO BI DA PROTERA DRUGARSTVO

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kafica-1-1.gif

Pomozite da vidim sličice koje kačite, ne vidim nijednu i ne mogu da ih otvorim, a ne znam šta je u pitanju.
Inače nešto mi malo pišete u ovoj temi, šteta, savršena je. Pošto mi se kucka ja ću malo da filozofiram a vi nemojte da mi zamerite...
Mislim da drugarstvo ne može da se "protera", ma kako da uradite, i ma šta da uradite ono će biti tu, ako je uopšte drugarstvo. Pomalo mi i sam pojam drugarstvo zvuči nedefinisano i mislim da ta faza traje kratko a da iz njega ili dobijemo prijatelja ili se udaljimo toliko da nemamo ni drugara. Čini mi se da je to onaj period od momenta kada nas neko zainteresuje kao osoba i da vrlo brzo iz daljeg upoznavanja uspemo da ga smestimo u neku od kategorija koje su malo bolje vezane, jačim osećanjima i iskrenijim postupcima ili ga jednostavno odbacimo zbog toga što nam ne odgovara kao osoba. U oba slučaja nastavak je bolji od toga da imate drugara koji je samo drugar, a mislim da je jedini izuzetak od ovog pravila samo osoba koju izuzetno retko srećete i sa kojom malo komunicirate. Lepo je imati i druga sa kojim možete povremeno da se sretnete ispričate ili provedete ali je mnogo bolje imati prijatelja...

Kako su vam slatke ove slicice! Ali ja to jos ne znam da ubacim?:( Kad bi me neko naucio?

Drugarstvo je...tema koja nema kraj...
ko nema druga, on je promasio zivot, znaj...
Drugovi se nadju u slici i reci,
ko od druga moze da ti bude preci?
Drug ti je onaj ko uvek ume
da te savetuje i sve da razume...
Drug ti je pravi ako ti sve kaze
i nikada te, nikada ne slaze...

ja imam tri takve prijateljice i jednog prijatelja...dovoljno
i puno jos dobrih druzenja...:heart::super::bye:

Back