A jelte, vreme leci sve?

Vreme je samo sredstvo...na nama je nacin, volja, snaga, karakter...
Udruziti faktore, energiju usmeriti, svog se stava drzati...biti svestan...cvrsto odluciti...da, vreme deluje...menja se oblik prvih dana, meseci...kad prodje milion minuta, a mi svesni stanja, besmisla za nekim iluzornim maglama u glavi...i dalje crvsti da se prevazidjemo...naravno da postaje bolje, jeste bolje, a pogled unazad zna i osmeh da izmami, iako je bolelo...tek tad vidimo uspeh sopstvene borbe!

Vreme je samo sredstvo...na nama je nacin, volja, snaga, karakter...
Udruziti faktore, energiju usmeriti, svog se stava drzati...biti svestan...cvrsto odluciti...da, vreme deluje...menja se oblik prvih dana, meseci...kad prodje milion minuta, a mi svesni stanja, besmisla za nekim iluzornim maglama u glavi...i dalje crvsti da se prevazidjemo...naravno da postaje bolje, jeste bolje, a pogled unazad zna i osmeh da izmami, iako je bolelo...tek tad vidimo uspeh sopstvene borbe!
:arrow: Teorija relativiteta

Tipican odgovor: polako... vreme leci sve i proci ce i tebe.

a sta onda ako prodje mnogo vremena i ono ne izleci nista ili toliko malo da ceo zivot nije dovoljan za izlecenje a bol je toliko velik da je nemoguce nauciti ziveti sa time?

nemoj da budes toliko svestan tog bola, i proci ce... tj. nece proci, ostace negde duboko u tebi, ali bar te nece opterecivati... Jer, vreme ne leci nista... Ja to znam iz iskustva... Nadji neku zanimaciju, koja ce ti skrenuti paznju sa tog bola...

Back