gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
pa nije mu to pisalo na celu a nije hteo da mi kaze, kao znao je da bih odmah raskinula... izlazili par dana, kad sam saznala ponudim mu da budemo prijatelji i on odbije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..dakle...
nađemo se ja i komšinica kod treće komšiniceal pile smo vino (vino domaće, slatko boli glava, a ne opija uopšte--al nije to tema
)
e, sad znaju dame sa podrške za dijetu da sam skinula doooosta kilograma, i još ću, nadam se
i, naravno uvek je to tema naročito kad me neko ne vidi duže vreme, joj pa kako, šta..
i sad kaže jedna od komšinica meni: eto, super si smršala, baš mi je drago, još malo smršaj, super ti stoji.....moraš zbog zdravlja, zbog sebe, a i zbog njega (misleći na mog muža koji me malo pre toga zvao na mobilni da pita nešto...). da ne gleda druge žene, može da te i napusti..muško je toa ja samo u nju
![]()
msm hvala njoj lepo na podršci, ali da smršam da me muž ne bi varao...ma daaajo tome nisam ni razmišljala
i samo nek se znasmršala sam samo zbog sebe, jer je meni lakše ovako. Nikakav zdravstveni problem nije bio u pitanju, još manje ljubav muža. Mene je muž voleo i onakvu, voli me i ovakvu
moje pitanje glasi: koliko ste spremne da se bačite na dijetu zbog svog dragog? koliko ste spremne da menjate svoj fizički izgled zbog njega? da li je u redu, da li je opravdano da muž švrlja sa strane jer mu se žena ugojila, sram je bilo?..ja mislim da je to muškarcima samo izgovor--ko voli da vara--vara može žena da bude sexy bomba...i smatram da žena treba da brine o sebi i svom izgledu samo zbog sebe...
šta vi mislite?
Msm,ti jesi inteligentna ali ja nemam kapaciteta da dokazujem da te ne mrzim,pa chesh morati da mi verujesh na rech.Nego ti prosto hejtujesh mushkarce gde god se okrenesh,pa je to pomalo smorno.Najvechi deo nas neche da glumi bogove misli i uma i samo ide putem kojim nas upuchuje nasha priroda,svidjalo se to tebi ili ne.a zasto ti mene prolaznik mrzis ...mnoge zene ionako preterano krive sebe i misle da su one krive kad ih momak ostavi - kao nisu dovoljno lepe, mlade, vitke, pametne...krive sebe i kad ih varaju...nista njima ne fali zato sto se nekom ne svidjaju ...naravno osim ako nisu bas teske kucke i ludace![]()
pa nije mu to pisalo na celu a nije hteo da mi kaze, kao znao je da bih odmah raskinula... izlazili par dana, kad sam saznala ponudim mu da budemo prijatelji i on odbije![]()
e vidiš, većina muškaraca koje ja znam ne misle tako - najsvežiji primer u jednom velikom društvu uglavnom muškaraca krene reklama za herbafast sa jednom po meni prezgodnom ženom, svom izvajanom, svaki mišić na telu ji+oj je izdefinisan...ja prokomentarišem kako izgleda savršeno, zategnuto, anatomija može da se uči....
a ono svi do jednog, ma kakvi, pa neću sa njom ruke da obaram, ili neću da imam pored sebe mišićavije telo od mog, oću osećaj ženskog MEKOG, podatnog tela....
mišićave žene se sviđaju samo ženama
bolje da ima celulit no ovako...
ja ostala zatečena....ali ovo nije prvi put da sam čula slične komentare (pri čemu ne kažem da žena treba da bude debela, jednostavno mora da ume da nosi svoje kg)
moje pitanje glasi: koliko ste spremne da se bačite na dijetu zbog svog dragog? koliko ste spremne da menjate svoj fizički izgled zbog njega? da li je u redu, da li je opravdano da muž švrlja sa strane jer mu se žena ugojila, sram je bilo?..ja mislim da je to muškarcima samo izgovor--ko voli da vara--vara može žena da bude sexy bomba...i smatram da žena treba da brine o sebi i svom izgledu samo zbog sebe...
šta vi mislite?
e viš
ja ne volEm da lovim, već da volim, niti da budem lovljena---već voljena
ne volim da zavodim, niti da budem zavedena---to mi je kao neka prevara
al dobro nisam ja sa ovoga sveta