A i ovo me jos zanima

Nego šta nego se pogubimo.... a i hebeš seks u kome nema pogubljivanja :)

U krajnjoj liniji, nije svaki seks isti.. nekad želiš špikovanu pljeskavicu na-brzaka, nekad kompletan ručak sa sve supom, glavnim jelom, salatom i parčetom torte, a nekad samo tortu. Da ne spominjem da nekad želiš i totalno lude kombinacije tipa čoko torta, a posle pljeskavica :malav:

Zgadila si mi coko tortu dok sam ziva :(

Pa valjda se to gleda ovako....Dodje devojka i kaze ima predavanja u 13h, a ti kazes hocemo li malo a ona kaze , pa znas da nemamo dovoljno vremena, sad je 10.30h.
Niko nije merio, ali procedura ocigledno traje vise od dva sata ako je ugodno. Sudeci po smehu prisutnih to nije prosek u Srbiji.

A imas i ono , joj ala sam napaljena, hajde samo malo , na brzinu....imamo onaj zakazani sastanak.....ups , zakasnicemo, otici ce sa posla.Tu vidis minimalno vreme seksa.

A ovo sa brojem ponavljanja, zene cene zeceve, bar neke....Moj drugar seksa izmedju 3 i 7 min, nikad vise... i vrlo je trazen a nije zbog duzine ili sirine organa...to sigurno nije.
Ne znam da li svaki put ima semene tecnosti, ali moze sigurno 7 puta dnevno...

I na kraju kralj Vesko...Realna licnost, poreklom iz Crne Gore, osoba koja moze 10 puta, i svih 10 puta obilno i dugo...
Njegov problem sam licno resio tako sto sam mu dao savet da ima dve devojke minimum paralelno....inace je pre toga imao strasnih ljubavnih jada...nijedno zensko nije moglo da izdrzi Veskov ljubavni ritam.
Probao i tako se uspesno smirio.Ne znam danas kad je ozenjen kako zonglira, ali bez dve sigurno nije...

U statistici, droljice vole kraci seks a vise puta.
Duzi seks je vec prednost ljubavnika i zaljubljenih....

Back