A forumaši koji nam nedostaju?

Tebi sigurno nije postavljala ni slala slike.
Sve znaš kao veliki . Sigurno meni nije slala slike jer nisam imao razlog ni da ih vidim .
Prvi puta sam zatražio a i dobio sliku od Bogomoljke 86 . To je forumašica koju sam
izuzetno poštovao a do tada nisam znao kako izgleda . Ne tražim slike od zavodnica
nego od pametnih forumašica čije pisanje u meni izazove želju da ih malo bolje upoznam .
Znam da se Bogomoljka 86 neće naljutiti zbog ovog detalja jer smo se sprijateljili skoro
prvog dana njenog forumašenja a tako je ostalo do danas .Obostrano poštovanje , rekao bih
a zbog takvih i sličnih osoba i opstajem na forumu .

Neobavesten si svi smo ludovali za njom

Nemam pojma kako izgleda a njenog pisanja se i ne sjećam a to znači
da na mene nije ostavila nikakav utisak . Pamtim pisanja Donamileve , Smokve , Koto
Novalste , Modesti B , shoyo maho , Marije i Skydancer sa " politike " i da ne nabrajam dalje
mada ih ima još dosta .

- - - - - - - - - -

Pravi dzentlmen nikada ne bi otkrivao takve stvari:lol:

@tema
Ikel..ne znam da li negde piše,
ali često se setim naših Skupštinskih zafrkancija:heart:
Ja se svojim prijateljima ponosim i tu nema nikakvih tajni .
Bogtemazo - tajna ! Ne pišem o svojim ljubavnicama .

svecano obeczavam da cu uvek biti tvoj vojnik :D

salutesmiley-1.gif

:lol:

Oćemo li u ponedeljak kod Pice na paradu...vojnu?:lol:

Eto..i Pica mi nedostaje.. drugar i ljudina:)

Sve znaš kao veliki . Sigurno meni nije slala slike jer nisam imao razlog ni da ih vidim .
Prvi puta sam zatražio a i dobio sliku od Bogomoljke 86 . To je forumašica koju sam
izuzetno poštovao a do tada nisam znao kako izgleda . Ne tražim slike od zavodnica
nego od pametnih forumašica čije pisanje u meni izazove želju da ih malo bolje upoznam .
Znam da se Bogomoljka 86 neće naljutiti zbog ovog detalja jer smo se sprijateljili skoro
prvog dana njenog forumašenja a tako je ostalo do danas .Obostrano poštovanje , rekao bih
a zbog takvih i sličnih osoba i opstajem na forumu .
Bogi je postavila na DVVD bezbroj slika, pretpostavljam da si trazio neku posebnu sa autogramom i posvetom?

Bogi je postavila na DVVD bezbroj slika, pretpostavljam da si trazio neku posebnu sa autogramom i posvetom?

Vidim da si dobro obaviješten kao Koštunica .Počela je postavljati svoje slike
tek kada je prošlo više od dve godine od početka forumašenja . Odgovaram
ti da shvatiš da tvoj pokušaj podhebavanja nije uspio . Ja sam moj sinko klikeraš
i samnom se ne treba nadgonjavati .
(Tebi sigurno nije postavljala ni slala slike.) - takve komentare piši nekom drugom !

Vidim da si dobro obaviješten kao Koštunica .Počela je postavljati svoje slike
tek kada je prošlo više od dve godine od početka forumašenja . Odgovaram
ti da shvatiš da tvoj pokušaj podhebavanja nije uspio . Ja sam moj sinko klikeraš
i samnom se ne treba nadgonjavati .
(Tebi sigurno nije postavljala ni slala slike.) - takve komentare piši nekom drugom !
Jesi klikeraš, klikeri ti se sudaraju u svakom postu.

Back