A forumaši koji nam nedostaju?

Ma ja imam utisak da je ona bila pomalo i nespremna na mačeći karakter u momentu kad je uzimala mače.
Otud i nesporazumi i ratovanje

Ja mislim da ona prosto nema pojma sa mačkama i ne može da prestane da od mačke očekuje da se ponaša kao pas. Tako je i tretira, tako joj se vraća. :mrgreen:
Ali da je ljubav izmađu nje i mačke svejedno velika i obostrana, to je jasno, uz sve njihovo međusobno nerazumevanje. :lol:

Јао што си дипломата...:roll:

Nisam diplomata nego sam i ja od te sorte da razmenjujem poruke samo sa onim osobama s kojima mi komunikacija prija.

Čak i ako se sa nekim ne slažem u stavovima, pristajem na diskusiju ako je ona kvalitetna.

Sa nekim osobama ne treba gubiti vreme i kad budem primetila da nemam s kim da komuniciram, verovatno ću se i ja povući sa foruma..

Nisam diplomata nego sam i ja od te sorte da razmenjujem poruke samo sa onim osobama s kojima mi komunikacija prija.

Čak i ako se sa nekim ne slažem u stavovima, pristajem na diskusiju ako je ona kvalitetna.

Sa nekim osobama ne treba gubiti vreme i kad budem primetila da nemam s kim da komuniciram, verovatno ću se i ja povući sa foruma..

Добро. Обећавам ти да нећу отићи.

Back