A forumaši koji nam nedostaju?

@palma

11592.jpg

Fali mi mnogo ljudi koji su dali doprinos Krstarici, ujedno mi je i drago što nisu ovde sada jer, poznajući ih kao forumaše, ne bi im se svidelo ovo ludilo.
Neću ih tagovati, ali ću navesti njihova imena.
Fali mi; Petar Samotnjak, Stranac, Senna, Mr.No, mirka*, Enessa, Tea, arebis777, Bambi, elektrika posebno fali forumu, kalis, Mina68, neoplanta, zendeli...
Ne mogu trenutno da se setim, ima još dobrih ljudi bez kojih ovo mesto nije isto.

Fali mi mnogo ljudi koji su dali doprinos Krstarici, ujedno mi je i drago što nisu ovde sada jer, poznajući ih kao forumaše, ne bi im se svidelo ovo ludilo.
Neću ih tagovati, ali ću navesti njihova imena.
Fali mi; Petar Samotnjak, Stranac, Senna, Mr.No, mirka*, Enessa, Tea, arebis777, Bambi, elektrika posebno fali forumu, kalis, Mina68, neoplanta, zendeli...
Ne mogu trenutno da se setim, ima još dobrih ljudi bez kojih ovo mesto nije isto.
Ja sam se mimoišla sa mnogima. Čitala sam forum ali nisam pisala, pa se i to računa, čita mi se @Loki na primer...

Tek sad i ja vidim. Strasno! Neka joj je pokoj dusi, dugo se borila sa tom bolescu a uvek je zracila pozitivnom energijom i smirenjem. Kakva steta i iznenadjenje!

Cudnovato, kad neko umre u rl strasno je i neuporedivo, ali kad za nekog cujes ovde, deluje neverovatno, jer ovde ocekujes i navikao si na "vecnu mladost", vedar duh, zabavu i ne mislis na kraj, tako da su ti svi "mladi". A onda odjednom, kad neko sa duhom "ode", to te porazi mozda i vise nego u rl kad cujes za nekog starijeg.

Meni jos uvek nedostaje @eremita i cak povremeno mislim, sve je sala ili neka zabuna, pojavice se odnekud, samo do sad nije nesto mogao, sad ce da se upali ona zelena sijalica preko nicka i da nas opet "obasja" svojim "umotvorinama", da nas nasmeje, razvedri....a evo proslo je od tad pune 4 godine, i sve je to neverovatno.

Back