echinacea
Legenda
- Poruka
- 72.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim da dođe povremeno ali ne pišeBas nedostaje
Mi smo ga spomenuli x puta ovde, šteta što ne piše više, jedan od kvalitetnijih forumaša.. Ali ako neće neće, ne možemo nikog da nateramo da kuckavidim da dođe povremeno ali ne piše![]()
šta ti nije jasno wtf? pito si gde je
Ок, хвала. Него сам у чуду ко си ти?? Нисам те виђао.šta ti nije jasno wtf? pito si gde je
Zdravo, ja sam TamaraОк, хвала. Него сам у чуду ко си ти?? Нисам те виђао.
Драго ми је, Тамара. Ја сам Абрахам, и одавно сам овде. Лепо је што си наишла. Желим ти да се дуго задржиш код нас.Zdravo, ja sam TamaraNova sam na ovom forumu, ali poznajem ''lopticu'' već duže vreme i jedna mi je od najboljih drugarica. Zajedno smo plivale.
Hvala na gostoprimstvuДраго ми је, Тамара. Ја сам Абрахам, и одавно сам овде. Лепо је што си наишла. Желим ти да се дуго задржиш код нас.
Па не знам баш, имамо једног @Sensei , само не знам која му је специјализација!Hvala na gostoprimstvuNe verujem da ću se dugo zadržati jer mi deluje da ovde niko ne trenira tekvondo ili bar aikido, a to je ono što me najviše zadržava na nekom mestu, bilo forumu bilo u ''pravom'' životu.
Tekvondo sigurno nije. Da jeste, pokazivao bi to na svakom koraku. Namaste.Па не знам баш, имамо једног @Sensei , само не знам која му је специјализација!