- Poruka
- 63.764
???Na stručnom usavršavanju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???Na stručnom usavršavanju
Radi nešto u struci
pa sadОва жена је била јааако згодна, колико се сећам![]()
Šta "???" Za admin Žabu lol
Честитај јој и поздрави је од менеsamo da vas obavestim da je zlocko od juce postala glavni kuvar u elitnom vracarskom restoranu..plata je kaze boli glava ali se raspada od posla.
obavezno.Честитај јој и поздрави је од мене![]()
Па реко да није нека интерна пошалицаŠta "???" Za admin Žabu lol
Znam da mene nisi zaboravila, samo ti se omaklo na tastaturi.Ето, знала сам да сам некога заборавила![]()
Znam da mene nisi zaboravila, samo ti se omaklo na tastaturi.![]()
svaka čast na pamćenju, ja sam sve te nikove zaboravioЕ, пошто сам се вратила, да кажем ко ми је недостајао.
Ако некога заборавим, нека прашта
@Red @86bogomoljka @Affro* @moonja.. @-Jelena- @Metla na vestici @smokva @Mali čičak @Em. @Antigon@ @електрика @Meda @Софија @Ofy @zendeli @Stevcina zabica @dive @BojaMagije
Бог те, све сам мислила троје, четворо, види ово...и има још
Видим да неких никова више нема![]()
Значи да ти нису недостајали и нису ти значили.svaka čast na pamćenju, ja sam sve te nikove zaboravio
Па не, ти врв памтиш неке друге форумаше, нисмо сви са свима подједнако ок
Колико пута смо те овде на теми дозивали, кумили, молили, преклињали да се вратиш...мислила сам да више и ниси на форумуmene i nema
I mrzi me da listamКолико пута смо те овде на теми дозивали, кумили, молили, преклињали да се вратиш...мислила сам да више и ниси на форуму
И цитирали твоје неам шчим![]()
Да. Ел се качила...нека. мењале су сеI mrzi me da listam![]()