- Poruka
- 63.764
А јеееел...да знамоSvrati ponekad na temi sa licnim erockim fotkama...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А јеееел...да знамоSvrati ponekad na temi sa licnim erockim fotkama...![]()
Ja od Sebastiana 3, kaže, nije dostupan, zovi Sebastiana 4.Imam ja od Seb 2 od ovih novijih nemam.![]()
Isto nedostupan hahaha... kako nas je zahebao..Ja od Sebastiana 3, kaže, nije dostupan, zovi Sebastiana 4.![]()
Neka, neka, kad dođe Sebastian 5, platiće nam za sve.Isto nedostupan hahaha... kako nas je zahebao..
Evo ga kod mene kreči garažu .Neka, neka, kad dođe Sebastian 5, platiće nam za sve.![]()
@j.e.l.e.n.a. pisala je zadnji put pre dve godineJe l' se seća neko forumašice pod nikom j.e.l.e.n.a. ? Davno je pisala ovde na Ženama i na avataru je imala glumicu Kejt Vinslet. I koliko se sećam bila je škorpija u horoskopu.
Hvala na informaciji.@j.e.l.e.n.a. pisala je zadnji put pre dve godineda li je promenila nik da li je otisla ne znam / secam je se.
Jer ona bese modom na putovanja?Je l' se seća neko forumašice pod nikom j.e.l.e.n.a. ? Davno je pisala ovde na Ženama i na avataru je imala glumicu Kejt Vinslet. I koliko se sećam bila je škorpija u horoskopu.
.,..kako ona tema o 230 dinara ili koliko vetj...toe bilo super...Pera Zdrea, aka Petar Pan![]()
Kako da ne, ne znam dolazi li Jeca na Krstu, ali vidim je na fb i na instagramu. Super je onaJe l' se seća neko forumašice pod nikom j.e.l.e.n.a. ? Davno je pisala ovde na Ženama i na avataru je imala glumicu Kejt Vinslet. I koliko se sećam bila je škorpija u horoskopu.